Η πιο ισχυρή πρακτική αυτοπαρατήρησης και self-coaching είναι το Journaling

Κάνε την εγγραφή σου εδώ και θα λάβεις έναν δωρεάν οδηγό με υλικό μέσα από το course “The No BS Journaling Method” για να ξεκινήσεις ή να ενισχύσεις την πρακτική σου.

Πώς να βρεις το εσωτερικό σου κίνητρο όταν αισθάνεσαι ότι η ζωή σε τραβάει από όλες τις πλευρές;

Ξέρεις, η ζωή έχει τα trade-offs της. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα, αλλά συχνά καταλήγουμε να τρέχουμε σαν χαμστεράκια χωρίς να σκεφτόμαστε αν πραγματικά απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε.

Αν δεν επιλέξουμε τα προβλήματα που θέλουμε να λύνουμε, το πιθανότερο είναι ότι θα χάσουμε το κουράγιο μας. Και είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τι θέλουμε στη ζωή μας και τι όχι.

Η οικολογία μας – η υγεία μας, ο χρόνος μας, οι φίλοι μας, η δουλειά μας – όλα αυτά παίζουν ρόλο. Αν δεν τα λάβουμε υπόψη, μπορεί να κάνουμε λάθος επιλογές που θα επηρεάσουν το μέλλον μας.

Αν νιώθεις ότι δεν έχεις επιλογή, θυμήσου ότι αυτή η αίσθηση είναι συχνά ψευδής. Η ζωή είναι μία και αξίζει να την ζήσουμε όπως θέλουμε εμείς, όχι όπως μας το επιβάλλουν άλλοι.

Κάνε μια ανασκόπηση, δες τι δεν θέλεις στη ζωή σου και άρχισε να κάνεις μικρές αλλαγές προς το καλύτερο. Θα πάρει χρόνο, αλλά αν δεν το κάνεις εσύ, δεν θα το κάνει κανείς άλλος για σένα.

Ελπίζω να σε δω στο newsletter της Παρασκευής για να συζητήσουμε περισσότερα για την οικολογία της ζωής μας και πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές.

Μπορείς να γραφτείς για να το λάβεις στο phyllisophies.gr.

Προτείνω επίσης να γραφτείς στην κοινότητά μας, ABC: Το «αλφάβητο» του Growth, όπου δουλεύουμε μαζί για την εξέλιξή σου. Κάνε την εγγραφή σου στο phyllisgabriel.com/abc.

Καλή συνέχεια!

Επιπλέον υλικό

Το επόμενο βήμα

Κάνε την εγγραφή σου στο ABC για να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το υλικό της Βιβλιοθήκης και να δουλέψουμε μαζί πάνω στο να εστιάζουμε σε εκείνα που μετρούν.

Χρήσιμο; Μοιράσου το!

Φύλλις Γαβριηλίδου: Είμαι η Φύλλις και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να χτίσεις μια ισορροπημένη και χαρούμενη ζωή, μέσα από εργαλεία που οδηγούν σε επίγνωση, αυτογνωσία, δράση.

Φύλλις Γαβριηλίδου

Podcaster | Writer | TEDx Speaker

Όποτε είσαι έτοιμη/ος, υπάρχουν 2 ακόμα τρόποι να σε βοηθήσω:

1. Μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για τον Νο1 στόχο σου.

2. Μπορώ να σε βοηθήσω να επικοινωνείς αποτελεσματικά την αξία που προσφέρεις και να δημιουργείς ευκαιρίες για τον εαυτό σου.

Κάθε Παρασκευή μερικές χιλιάδες πολύ ψαγμένοι και ενημερωμένοι αναγνώστες λαμβάνουν το δωρεάν newsletter μου Φυλλισοφίες:

Υλικό και πρακτικές που οδηγούν σε προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Κάθε Παρασκευή μερικές χιλιάδες πολύ ψαγμένοι και ενημερωμένοι αναγνώστες λαμβάνουν το δωρεάν newsletter μου Φυλλισοφίες:

Υλικό και πρακτικές που οδηγούν σε προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Συμπλήρωσε εδώ την ηλεκτρονική σου διεύθυνση για να μη χάσεις το επόμενο.

Συμπλήρωσε εδώ την ηλεκτρονική σου διεύθυνση για να μη χάσεις το επόμενο.