Πώς χτίζω το growth mindset και εκείνο της αφθονίας και της ανάπτυξης;

Σκέφτεσαι μερικές φορές ότι θα μπορούσες να πετύχεις πολύ περισσότερα, αλλά δεν ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις γι’ αυτό;

Ότι έχεις πολύ μεγαλύτερο potential, αλλά κάτι σε κρατάει πίσω;

Ότι έχεις βαρεθεί να περνάς από βιβλίο σε βιβλίο, podcast σε podcast, και σεμινάριο σε σεμινάριο, δίχως να βλέπεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου;

Πώς θα άλλαζε η ζωή σου, αν ανήκες σε μία κοινότητα ανθρώπων που δεν μένουν μόνο στη θεωρία, αλλά περνούν στη δράση εστιάζοντας σε εκείνα που μπορούν να έχουν το μεγαλύτερο impact στη ζωή και στο μέλλον τους;

Συχνά ο φόβος μπροστά στην κριτική και την αποτυχία, η έλλειψη ξεκάθαρης κατεύθυνσης και το μη υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο μπορεί να βρισκόμαστε μας κρατάνε πίσω. Δεν μας αφήνουν να πιστέψουμε ότι έχουμε επιλογές. Ότι μπορούμε να είμαστε και να κάνουμε περισσότερα.

Είμαι σίγουρη ότι έχεις δοκιμάσει ήδη πολλά πράγματα για να δημιουργήσεις τη ζωή όπως τη θέλεις.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει/διαβάσει/δει πολλά, όμως, ίσως δεν έχεις καταφέρει ακόμη να τα μετατρέψεις σε ουσιαστική δράση.

Το ότι είσαι εδώ μου δείχνει ότι ακόμη ψάχνεις να βρεις τον τρόπο να φέρεις στη ζωή σου την αφθονία και την ανάπτυξη που θα ήθελες. 

Αν είσαι έτοιμος/η να αποκτήσεις το mindset που θα σε βοηθήσει να φέρεις την αφθονία και την ανάπτυξη που σου αξίζει στη ζωή σου, το Academy Book Club είναι το δικό σου community και σε περιμένει.

Στόχος μας είναι να μελετήσουμε μαζί προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία που μας παρέχουν πολύτιμα mental models, και να βρούμε τρόπους να τα μετατρέψουμε σε ουσιαστική δράση.

To accountability που θα φέρει η συμμετοχή σου στην ομάδα, καθώς και η δική μου συμβολή μέσα από τη γνώση και τα εργαλεία που με έχεις ακούσει να μοιράζομαι στα 200+ επεισόδια του The Brain Hacking Academy και τις Φυλλισοφίες, θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις σε εκείνες τις δράσεις που μετράνε για τη δική σου ζωή.

Τι περιλαμβάνει το Academy Book Club:

  • Το βιβλίο του μήνα: Κάθε μήνα θα μελετάμε ένα προσεκτικά επιλεγμένο βιβλίο που μας χαρίζει πολύτιμα mental models. (Σε κάποια βιβλία ίσως αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο. Αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθός τους και τις ανάγκες που θα προκύψουν από το community.)

  • Συμμετοχή στο Academy Book Club Community: Θα μπορείς να επικοινωνείς καθημερινά με τα υπόλοιπα μέλη που δουλεύουν πάνω σε παρόμοια με σένα πράγματα μέσα από το ομαδικό chat ή από αναρτήσεις στο feed. Ο στόχος είναι να μπορείς να έχεις καθημερινή επαφή και παρακίνηση για να προχωράς, καθώς και να μην αισθάνεσαι μόνος/η στο ταξίδι σου.
  • Ένα ομαδικό live call τον μήνα: Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε όλοι/ες μαζί ζωντανά. Θα μπορείς να θέσεις τους προβληματισμούς και τις εμπειρίες σου υπό συζήτηση και να συζητήσεις και με τα υπόλοιπα μέλη του Academy Book Club. Επίσης, θα μπορώ να αξιοποιήσω μέρος του χρόνου για να απαντήσω τις ερωτήσεις σας και να εστιάσουμε σε σημαντικές επιπλέον έννοιες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε στη δράση, καθώς και τρόπους να γίνουν πολύτιμες αλλαγές στο mindset μας.

  • Εστίαση στα ουσιώδη μέσα από στοχευμένες τεχνικές και ασκήσεις: Θα μπορέσουμε να απομονώσουμε εκείνα τα σημεία του εκάστοτε βιβλίου που είναι σημαντικότερα για σένα. Έτσι θα μπορείς πολύ πιο εύκολα να εντοπίσεις την καταλληλότερη αμέσως επόμενη δράση για να προχωρήσεις και να πάψεις να χάνεσαι στο χάος της υπερβολικής πληροφορίας.

  • Πρόσβαση σε μια πολύτιμη βιβλιοθήκη θεμάτων που να αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μέλη: Καθώς το Book Club θα συνεχίσει να τρέχει, τα μέλη – παλιά και κανούργια – θα έχουν πρόσβαση σε πλούσιο υλικό που θα έχει δουλευτεί και θα παραμένει διαθέσιμο για να μπορούν όλοι/ες να ανατρέχουν σε αυτό όποτε το επιθυμούν.

  • Εβδομαδιαία check-ins: Κάθε εβδομάδα θα καλείσαι να γράψεις εν συντομία ποιο mental model εφάρμοσες και πώς, καθώς και τις μικρές ή μεγάλες νίκες που σημείωσες. Θα μπορούμε έτσι να το γιορτάσουμε μαζί και να δίνουμε ο ένας στον άλλο κίνητρο για περισσότερη δράση.

  • Χτίσιμο ωφέλιμων συνηθειών: Οι συνήθειές μας είναι εκείνο που απορρέει από τον τρόπο που σκεφτόμαστε και μπορούν να μας ανεβάσουν ψηλά ή να μας ρίξουν. Σκοπός μας είναι – μέσα από το accountability της ομάδας – να εδραιώσουμε ωφέλιμες και σημαντικές συνήθειες που οδηγούν σε μια καλή ζωή γεμάτη αφθονία και ανάπτυξη.

Σημαντική επισήμανση:

Ο στόχος μου είναι να μη χρειάζεται να αφιερώνεις παραπάνω από μία ώρα την εβδομάδα σε όσα θα κάνουμε στο Book Club (εξαιρώντας το live call και την ανάγνωση του βιβλίου που θα έκανες έτσι κι αλλιώς).

Η απλοποίηση και το να βρίσκουμε τρόπους να περνάμε στη δράση δίχως να πρέπει να κάνουμε τεράστιες αλλαγές στη ζωή μας είναι βασικές αρχές για να μπορέσουμε να δούμε αποτελέσματα.

Πώς σου φαίνεται;

Θα σε δω στην άλλη πλευρά; 🙂

Έχεις δύο επιλογές:

Μηνιαία συνδρομή
€12,49
  • Η συνδρομή σου ανανεώνεται κάθε μήνα για όσο διάστημα παραμένεις μέλος

Οι δικές σας ερωτήσεις…