About Phyllis

Αν είσαι όπως οι περισσότεροι αναγνώστες και μαθητές μου τότε σίγουρα δεν επαναπαύεσαι ποτέ. Ψάχνεις διαρκώς τρόπους νας εξελιχθείς και επιδιώκεις να ανεβαίνεις διαρκώς επίπεδο σε οποιονδήποτε τομέα.

 

Είναι πολύ σημαντικά για σένα τα εξής:

 

– Το να είσαι πολύ παραγωγικός

– Το να κερδίζεις χρόνο, είτε αυτό αφορά τη μάθηση είτε την εργασία σου

– Το να έχεις ελεύθερο χρόνο και να τον διαθέτεις όπως εσύ επιλέγεις

– Το να αξιοποιείς στο έπακρο όλες σου τις δυνατότητες

 

 

Θέλεις να θυμάσαι όσα μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι μέσα από νέες γνώσεις και εμπειρίες. Ξέρεις πως όλα αυτά είναι σημαντικά τόσο για τις σπουδές, την εργασία όσο και για την προσωπικη σου ζωή και θέλεις να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία να μάθεις και να προχωρήσεις παρακάτω.

Υπάρχει, όμως, κάτι που σε εμποδίζει. Έτσι δεν είναι;

Νιώθεις συχνά πως κάτι λείπει από τη συνολική εικόνα. Ξοδεύεις αμέτρητες ώρες μελετώντας ή δουλεύοντας, αλλά δε βλέπεις αποτελέσματα που να δικαιώνουν όλον αυτόν τον χρόνο που αφιερώνεις. Ξεχνάς όσα μαθαίνεις και δεν είσαι όσο παραγωγικός θα ήθελες να είσαι.

 

Κάτι μέσα σου σου λέει πως υπάρχει κι άλλος τρόπος, αλλά δεν έχεις ακόμα καταφέρει να τον βρεις.

 

Ακούγονται οικεία όλα αυτά;

Το έχω περάσει κι εγώ.

Ξέρω πώς είναι το να αισθάνεσαι πως όσα κάνεις δεν είναι ποτέ αρκετά και πως δε θα πετύχεις ποτέ τους στόχους σου. Ξέρω πώς είναι το να νιώθεις πως κάποιος άλλος είναι πάντα καλύτερος από σένα και πως δεν πρόκειται να καταφέρεις ποτέ οσα βλέπεις τους άλλους γύρω σου να κατακτούν. Ξέρω πώς είναι το να μη μπορείς να μάθεις και να θυμάσαι όσα θέλεις και έχω περάσει από τη φάση “απλά δεν τα ‘παίρνω’ όπως οι άλλοι”. 

Για μένα η αλλαγή ήρθε όταν συνειδητοποίησα πως δε χρειάζεται να προσπαθώ να μπω στα κουτάκια αλλονών και πως στην πραγματικότητα είμαι μοναδική και οφείλω στον εαυτό μου να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Εκείνον τον τρόπο που μου επιτρέπει να μαθαίνω, να θυμάμαι και να είμαι πολύ παραγωγική και δημιουργική. 

Το κλικ έγινε όταν άρχισα να ακολουθώ τις συμβουλές που η ίδια έδινα πάντα στους μαθητές μου: να ακολουθούν το ένστικτό τους, να μην προσπαθούν να μοιάσουν, αλλά να είναι, να διασκεδάζουν με όσα κάνουν για να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από τότε άλλαξαν τα πάντα.

Συνεχίζω να κάνω όλα εκείνα που αγαπάω, να μαθαίνω διαρκώς καινούργια πράγματα, να γράφω και να διδάσκω, και μέσα από όλα αυτά να βοηθώ και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. 

Θα με βρεις να γράφω εδώ στη σελίδα μου  ή σε άλλες σελίδες όπως η Huffington Post, να δίνω ομιλίες με αντικείμενο τη μνήμη, τη μάθηση και την παραγωγικότητα ή να διδάσκω ατομικά, σε εργαστήρια ή και στο “σχολείο” μου μέσα από Online Courses που θα βρεις εκεί. 

Εκείνο που αγαπώ περισσότερο απ’ όλα είναι το να βλέπω τα πρόσωπα των μαθητών μου να φωτίζονται την ώρα που δουλεύουμε μαζί, μέσα από μικρές συνειδητοποιήσεις και εκλάμψεις. Συνηθίζω να λέω πως το μυαλό είναι ένα υπερεργαλείο και, αν μάθεις πώς να αξιοποιείς όλες του τις κρυμμένες δυνατότητες, θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει και θα αρχίσεις να κατακτάς όλα όσα τόσον καιρό φαίνονταν ακατόρθωτα.  

Μπορώ να σε βοηθήσω να το κάνεις.

Μέσα από άρθρα, εργαστήρια, ατομικά μαθήματα ή Online Courses βοηθώ ανθρώπους να μαθαίνουν και να θυμούνται αποτελεσματικά και να είναι πολύ πιο παραγωγικοί απ’ ότι υπήρξαν ποτέ. Τους δίνω τρόπους να διαχειριστούν το άγχος τους, ώστε να γίνει η μάθηση και η εργασία πολύ πιο αποτελεσματική σε λιγότερο χρόνο και τους βοηθώ να ξεπεράσουν εκείνα τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα που τους κρατούν πίσω και δεν τους επιτρέπουν να αξιοποιήσουν όλο τους το δυναμικό. 

 

Κάθε μέρα μαθαίνω για τις μικρές νίκες των μαθητών μου και γιορτάζω κι εγώ μαζί τους την επιτυχία. Εύχομαι να γίνεις κι εσύ κομμάτι της παρέας και να γιορτάσουμε μαζί κάθε καινούργια σου κατάκτηση. 

 

Ξεκίνα από εδώ το ταξίδι

Μνήμη

Μάθε εδώ πώς να αποκτήσεις καλύτερη μνήμη και να αλλάξεις τον τρόπο που απομνημονεύεις

Παραγωγικότητα

Γίνε πιο παραγωγικός και άλλαξε τον τρόπο που δουλεύεις και μαθαίνεις προς το καλύτερο

Ψυχολογία

Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Μάθηση

Βρες τρόπους να μαθαίνεις πιο αποτελεσματικά

Διατροφή

Ανακάλυψε τις τροφές που θα βοηθήσουν το μυαλό και το σώμα σου να λειτουργούν βέλτιστα

Online Courses

Μάθε για τα διαδικτυακά μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου

Τώρα είναι η σειρά σου!

Καθετί που θα υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα δημιουργήθηκε για σένα. Κάθε άρθρο, κάθε επεισόδιο podcast, κάθε προϊόν και εργαλείο σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να βοηθήσει ανθρώπους σαν εσένα να κατακτήσουν τους στόχους τους σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Για να βεβαιωθείς πως δε θα χάσεις τίποτα από όσα έρχονται, προτείνω να γραφτείς στο newsletter της σελίδας. Το καλύτερο είναι πως έχω ένα ιδιαίτερο δώρο για όσους γράφονται στο newsletter. Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να δεις το δώρο σου και να γραφτείς. Αν πάλι θέλεις να δουλέψουμε μαζί, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις διαθέσιμες επιλογές εδώ.

Μπορείς να μαθαίνεις και να θυμάσαι αποτελεσματικά, να γίνεις πολύ πιο παραγωγικός και να πετύχεις όποιον στόχο κι αν έχεις θέσει. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ξεκάθαρη πρόθεση και κάποιον που να μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά. Εάν έχεις το πρώτο, διατίθεμαι να προσφέρω το δεύτερο. 

Λοιπόν; Τι λες;

Positive SSL