Τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι με χιλιάδες ανθρώπους εργαλεία, τεχνικές και υλικό που σε βοηθούν να σκεφτείς και να ζήσεις διαφορετικά. Ίσως ακόμα και να αλλάξεις τη ζωή σου. Να θυμάσαι: Υπάρχει καλύτερος τρόπος. Πάντα υπάρχει.

Πάμε να βρούμε τον δικό σου!

Δουλεύουμε μαζί για να πετύχεις τους στόχους σου.

Δουλεύουμε μαζί για να γίνεις

η καλύτερη και πιο ευτυχισμένη σου εκδοχή.

Η προσωπική εξέλιξη δεν είναι απλή υπόθεση.

Μπορεί να αισθάνεσαι συχνά χαμένος ή χαμένη – σαν να μην ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα ή έστω η κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις…

Άλλες φορές μπορεί να ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα, αλλά να δυσκολεύεσαι να αναλάβεις δράση για να το πετύχεις…

Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις και δεν είσαι μόνος/η. Υπάρχουν πολλοί ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που έχουν την ίδια ανάγκη για καθοδήγηση και υποστήριξη.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω!

Παρακάτω θα ανακαλύψεις με ποιους τρόπους μπορούμε να δουλέψουμε μαζί και να δημιουργήσεις τη ζωή όπως τη θέλεις.

Ο στόχος μας θα είναι ένας: να ξεκαθαρίσει η σκέψη σου και να σε βοηθήσω να κάνεις ένα σημαντικό και μεγάλο βήμα για την εξέλιξή σου.

Θα δουλέψουμε τα απαραίτητα νοητικά μοντέλα και τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις, να αποκτήσεις διαύγεια και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο στην εργασία και τη ζωή.

Αυτά τα νοητικά μοντέλα θα τα πάρεις έπειτα μαζί σου για να μπορέσεις να τα εφαρμόσεις και σε άλλους τομείς, ώστε να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ακόμα και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνεδριών μας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επικεντρωθούμε:

Στο τι πραγματικά θέλεις να πετύχεις

Πολλές φορές χανόμαστε μέσα στα πρέπει και τα θέλω των άλλων, και δε βλέπουμε ξεκάθαρα τι θέλουμε εμείς. Θα κοιτάξουμε αρκετά αναλυτικά τι συμβαίνει στη δική σου ζωή, και θα θέσεις εσύ τον στόχο που θέλεις πραγματικά να πετύχεις.

Στο πώς θα πετύχεις τον δικό σου στόχο

Υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές και τεχνικές για να σιγουρευτείς ότι θα πετύχεις τον στόχο σου. Θα τις μελετήσουμε και θα τις εφαρμόσουμε στη δική σου περίπτωση. Ταυτόχρονα, θα μπορέσω να σου δώση και πολλές πρακτικές συμβουλές απευθείας πάνω στον στόχο σου, μέσα από την εμπειρία μου και αυτή των μαθητών μου.

Στα πιστεύω που σε κρατάνε πίσω

Ο λόγος που δυσκολευόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας είναι η εσωτερική μας σύγκρουση, και όχι εξωτερικοί λόγοι και εμπόδια. Γι’ αυτό και θα δώσουμε πολύ έμφαση στο να εντοπίσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα αίτια αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης.

Στα 3 πράγματα που μπορείς να ελέγξεις

Τις σκέψεις σου, τις πράξεις σου, και τα συναισθήματα σου. Αυτά αποτελούν τη ζώνη ελέγχου σου, τα κομμάτια της ζωής σου που ορίζουν όλα τα υπόλοιπα. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής θα δούμε όλες τις έννοιες και τεχνικές της συμπεριφορικής ψυχολογίας που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοσή σου.

0
Μαθητές
0
Ώρες συμβουλευτικής
0
Ακροατές

Με δικά σας λόγια:

Εάν είσαι έτοιμος/η να κάνεις το βήμα, έχεις δύο επιλογές:

Ατομικό Coaching

Μπορείς να επιλέξεις να δουλέψεις μαζί μου στα πλαίσια ατομικής συμβουλευτικής. Αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, καθώς εστιάζουμε 100% σε σένα και την εξέλιξή σου, μέσα από τα εργαλεία που εσύ χρειάζεσαι κάθε φορά, για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Mastermind Group

Μπορείς να επιλέξεις το να μπεις σε ένα Mastermind Group. Έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος μιας ομάδας ανθρώπων με παρόμοιες ανάγκες και προβληματισμούς. Ανθρώπους που θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να αποκτήσει η ζωή τους επιτέλους σκοπό και πυξίδα.

Ανακάλυψε πώς λειτουργούν:

Πώς λειτουργεί το Mastermind Group;

Εάν είχες ποτέ δίπλα σου έναν accountability partner για κάτι που θέλεις να πετύχεις, και ειδικά αν έχεις υπάρξει μέλος ενός mastermind group, γνωρίζεις πολύ καλά πόσο δυνατά αποτελέσματα μπορεί να φέρει αυτή η διαδικασία στη ζωή σου.

Εδώ έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος μιας δυναμικής ομάδας 6 ανθρώπων με παρόμοιες ανάγκες και προβληματισμούς. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 εβδομάδες, με μία εβδομαδιαία συνεδρία διάρκειας 90’. (Σημείωσε πως η πρώτη συνεδρία διαρκεί 120’, καθώς εκεί εξηγούμε και τον τρόπο συνεργασίας μας.)

Η ημέρα και ώρα της συνάντησης του mastermind group είναι προκαθορισμένες και θα μάθεις παρακάτω πότε ξεκινάει το επόμενο.

Σε κάθε συνάντηση θα δίνονται δύο hot seats. Αυτό σημαίνει πως δύο συμμετέχοντες/συμμετέχουσες κάθε φορά θα έχουν στη διάθεσή τους 30’ για να μοιραστούν τη δική τους ιστορία και τους προσωπικούς τους προβληματισμούς με την ομάδα, έτσι ώστε να γίνει συζήτηση γύρω από αυτά. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάθε συμμετέχων/ουσα να βρεθεί στο επίκεντρο δύο φορές κατά τη διάρκεια του προγράμματος, και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Έχουμε έτσι την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τον κάθε έναν ξεχωριστά, ενώ ταυτόχρονα δουλεύουμε σαν ομάδα προσεγγίσεις και τεχνικές που ωφελούν όλα τα μέλη. Η ιστορία του ενός, καθώς και η δική μου εμπειρία και καθοδήγηση, έχουν τη δύναμη να βοηθήσουν το σύνολο της ομάδας στην εξέλιξή της. Παρακολουθούμε την εξέλιξη και πρόοδο του κάθε συμμετέχοντα, και δίνουμε επιπλέον feedback σαν ομάδα.

Παράλληλα με τα παραπάνω, θα μπεις σε κρυφή ομαδική συνομιλία – σε εφαρμογή που θα σου υποδείξω – μέσα από την οποία θα μπορείς να επικοινωνείς με τα υπόλοιπα μέλη του mastermind σου – καθώς και μαζί μου – κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Έτσι προστίθεται επιπλέον accountability καθώς και networking με άλλους αξιόλογους ανθρώπους στην εξίσωση. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να κρατά ο ένας τον άλλο υπόλογο, αλλά και να υπάρχει διαρκής υποστήριξη μεταξύ των μελών του mastermind.

Ας δούμε τι σου παρέχει η κάθε επιλογή συνοπτικά:

Ατομικό Coaching
  • 6 ατομικές εβδομαδιαίες συνεδρίες διάρκειας 60’
  • 100% εστίαση σε σένα και τον στόχο σου
  • Ασκήσεις και τεχνικές ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου
  • Accountability καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Η διαθεσιμότητα επικαιροποιείται κάθε μήνα, ανάλογα με τις θέσεις που υπάρχουν διαθέσιμες

Αφού κάνεις την επιλογή σου θα λάβεις ενημέρωση για τα επόμενα βήματα μέσω email. Τις ίδιες οδηγίες θα βρεις και στην πλατφόρμα που θα οδηγηθείς μετά την επιλογή σου.

Σημείωσε ότι οι διαθέσιμες θέσεις τόσο για το ατομικό πρόγραμμα όσο και για το mastermind group είναι περιορισμένες. Στην περίπτωση που έχουν κλείσει όλες, έχεις τη δυνατότητα να μπεις σε λίστα αναμονής για να πάρεις προτεραιότητα μόλις ανοίξουν οι επόμενες.

Τέλος, θα χρειαστεί να απαντήσεις ένα ερωτηματολόγιο ώστε να σε γνωρίσω πριν την έναρξη του προγράμματος και να μπορέσω να καταλάβω τις ανάγκες σου εκ των προτέρων.