Τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι με χιλιάδες ανθρώπους εργαλεία, τεχνικές και υλικό που σε βοηθούν να σκεφτείς και να ζήσεις διαφορετικά. Ίσως ακόμα και να αλλάξεις τη ζωή σου. Να θυμάσαι: Υπάρχει καλύτερος τρόπος. Πάντα υπάρχει.

Πάμε να βρούμε τον δικό σου!

Δουλεύουμε μαζί για να πετύχεις τους στόχους σου.

Δουλεύουμε μαζί για να γίνεις

η καλύτερη και πιο ευτυχισμένη σου εκδοχή.

Η προσωπική εξέλιξη δεν είναι απλή υπόθεση.

Μπορεί να αισθάνεσαι συχνά χαμένος ή χαμένη – σαν να μην ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα ή έστω η κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις…

Άλλες φορές μπορεί να ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα, αλλά να δυσκολεύεσαι να αναλάβεις δράση για να το πετύχεις…

Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις και δεν είσαι μόνος/η. Υπάρχουν πολλοί ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που έχουν την ίδια ανάγκη για καθοδήγηση και υποστήριξη.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις με ποιους τρόπους μπορούμε να δουλέψουμε μαζί και να δημιουργήσεις τη ζωή όπως τη θέλεις.

Ο στόχος μας θα είναι ένας: να μάθεις να εφαρμόζεις πολύτιμα mental models, να ξεκαθαρίσει η σκέψη σου και να σε βοηθήσω να κάνεις ένα σημαντικό και μεγάλο βήμα για την εξέλιξή σου.

Θα δουλέψουμε τα απαραίτητα νοητικά μοντέλα και τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις, να αποκτήσεις διαύγεια και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο στην εργασία και τη ζωή.

Αυτά τα νοητικά μοντέλα θα τα πάρεις έπειτα μαζί σου για να μπορέσεις να τα εφαρμόσεις και σε άλλους τομείς, ώστε να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ακόμα και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνεδριών μας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επικεντρωθούμε:

Στο τι πραγματικά θέλεις να πετύχεις

Πολλές φορές χανόμαστε μέσα στα πρέπει και τα θέλω των άλλων, και δε βλέπουμε ξεκάθαρα τι θέλουμε εμείς. Θα κοιτάξουμε αρκετά αναλυτικά τι συμβαίνει στη δική σου ζωή, και θα θέσεις εσύ τον στόχο που θέλεις πραγματικά να πετύχεις.

Στο πώς θα πετύχεις τον δικό σου στόχο

Υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές και τεχνικές για να σιγουρευτείς ότι θα πετύχεις τον στόχο σου. Θα τις αναλύσουμε και θα εφαρμόσουμε τις κατάλληλες στη δική σου περίπτωση. Ταυτόχρονα, θα μπορέσω να σου δώση και πολλές πρακτικές συμβουλές απευθείας πάνω στον στόχο σου, μέσα από την εμπειρία μου και αυτή των μαθητών μου.

Στα πιστεύω που σε κρατάνε πίσω

Ο λόγος που δυσκολευόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας είναι η εσωτερική μας σύγκρουση, και όχι εξωτερικοί λόγοι και εμπόδια. Γι’ αυτό και θα δώσουμε πολλή έμφαση στο να εντοπίσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα αίτια αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης.

Στα 3 πράγματα που μπορείς να ελέγξεις

Τις σκέψεις σου, τις πράξεις σου, και τα συναισθήματα σου. Αυτά αποτελούν τη ζώνη ελέγχου σου, τα κομμάτια της ζωής σου που ορίζουν όλα τα υπόλοιπα. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής θα μάθεις να εφαρμόζεις τα κατάλληλα mental models, ώστε να αρχίσεις να εστιάζεις σε όσα μπορείς να ελέγξεις και να έχεις εκθετική ανάπτυξη στη ζωή σου.

0
Μαθητές
0
Ώρες Coaching
0
Ακροατές

Με δικά σας λόγια:

Εάν είσαι έτοιμος/η να κάνεις το βήμα, έχεις την εξής επιλογή:

Ατομικό Coaching

Μπορείς να επιλέξεις να δουλέψεις μαζί μου στα πλαίσια ατομικού coaching. Αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, καθώς εστιάζουμε 100% σε σένα και την εξέλιξή σου, μέσα από τα εργαλεία που εσύ χρειάζεσαι κάθε φορά, για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ανακάλυψε πώς λειτουργεί:

Πώς λειτουργεί;

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ένα μεμονωμένο session διάρκειας 60 λεπτών. Η συνάντησή μας γίνεται μέσω Google Meet σε ημέρα και ώρα που θα επιλέξεις κατά την κράτησή σου.

Καθώς κάνεις την κράτησή σου, θα σου ζητηθεί να περιγράψεις συνοπτικά τι είναι αυτό που θέλεις να δουλέψουμε μαζί. Είναι απαραίτητο να το κάνεις, ώστε να έχω εικόνα του ποιος/α είσαι και ποιες είναι οι ανάγκες σου πριν τη συνεδρία μας.

Σε αυτά τα 60 λεπτά θα έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε απόλυτα στις ανάγκες και τα θέλω σου, και θα μπορέσω να σε βοηθήσω να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να κινηθείς ανάλογα.

Στη συνεδρία θα αξιοποιήσουμε τις κατάλληλες ασκήσεις, τεχνικές NLP ή mental models που ταιριάζουν στη δική σου κατάσταση.

Όσο πιο ξεκάθαρο είναι αυτό που θέλεις να δουλέψουμε, τόσο πιο αποτελεσματικός θα είναι ο χρόνος που θα δουλέψουμε μαζί. Εστιάζουμε πάντα στο αποτέλεσμα και στο να βρούμε το ιδανικό για σένα μονοπάτι, ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Ας δούμε τι σου παρέχει η κάθε επιλογή συνοπτικά:

Ατομικό Πρόγραμμα
  • 6 ατομικές εβδομαδιαίες συνεδρίες διάρκειας 60’
  • 100% εστίαση σε σένα και τον στόχο σου
  • Mental models, ασκήσεις, τεχνικές NLP ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου
  • Accountability καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Η διαθεσιμότητα επικαιροποιείται κάθε μήνα, ανάλογα με τις θέσεις που υπάρχουν διαθέσιμες

Αφού κάνεις την επιλογή σου θα λάβεις ενημέρωση για τα επόμενα βήματα μέσω email.

Σημείωσε ότι οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες. Στην περίπτωση που έχουν κλείσει όλες, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις κράτηση την εβδομάδα που ακολουθεί.

Παρακαλώ διάβασε και ακολούθησε όλες τις οδηγίες πριν ολοκληρώσεις την κράτησή σου.