Φύλλις Γαβριηλίδου

Υπάρχουν πολύ αποτελεσματικοί τρόποι για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι με χιλιάδες ανθρώπους εργαλεία, τεχνικές και υλικό που σε βοηθούν να σκεφτείς και να ζήσεις διαφορετικά. Ίσως ακόμα και να αλλάξεις τη ζωή σου.

Να θυμάσαι: Υπάρχει καλύτερος τρόπος. Πάντα υπάρχει και ξεκινάει από το mindset μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βρεις τον δικό σου.

Δουλεύουμε μαζί για να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις.

Δουλεύουμε μαζί για να γίνεις

η καλύτερη και πιο ευτυχισμένη σου εκδοχή.

Το να αλλάξεις τη ζωή σου δεν είναι απλή υπόθεση.

Coaching

Coaching που σε βοηθά να βρεις καλύτερο τρόπο να εργάζεσαι και να ζεις. Πάντα υπάρχει καλύτερος τρόπος. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βρεις τον δικό σου.

Μπορεί να αισθάνεσαι συχνά χαμένος ή χαμένη. Σαν να μην ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα ή έστω η κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις…

Άλλες φορές μπορεί να ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα, αλλά να δυσκολεύεσαι να αναλάβεις δράση για να το πετύχεις…

Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις και δεν είσαι μόνος/η. Υπάρχουν πολλοί ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που έχουν την ίδια ανάγκη για καθοδήγηση και υποστήριξη.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή όπως τη θέλεις και να πας την εργασία ή τον τρόπο ζωής σου στο επόμενο επίπεδο. Πρώτα όμως χρειάζεται να αποκτήσεις το mindset που θα σε οδηγήσει εκεί.

Ο στόχος μας είναι ένας:

  • να μάθεις να εφαρμόζεις πολύτιμα mental models
  • να ξεκαθαρίσει έτσι η σκέψη σου
  • και να σε βοηθήσω να κάνεις ένα σημαντικό και μεγάλο βήμα για την εξέλιξή σου.

Μαζί δουλεύουμε απαραίτητα νοητικά μοντέλα και τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού. Εκείνα που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις, να αποκτήσεις διαύγεια και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο στην εργασία και τη ζωή.

Αυτά τα νοητικά μοντέλα θα τα πάρεις έπειτα μαζί σου για να μπορέσεις να τα εφαρμόσεις και σε άλλους τομείς, και να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι.

Κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων μου επικεντρωνόμαστε:

Στα πιστεύω που σε κρατάνε πίσω

Δυσκολευόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας επειδή υπάρχει μέσα μας εσωτερική σύγκρουση. Δεν είναι οι εξωτερικοί λόγοι και τα εμπόδια το θέμα. Γι’ αυτό θα δώσουμε πολλή έμφαση στο να εντοπίσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα αίτια αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης.

Στα 3 πράγματα που μπορείς να ελέγξεις

Τις σκέψεις σου, τις πράξεις σου, και τα συναισθήματα σου. Αυτά αποτελούν τη ζώνη ελέγχου σου, τα κομμάτια της ζωής σου που ορίζουν όλα τα υπόλοιπα. Κατά τη διάρκεια του εκάστοτε προγράμματος θα μάθεις να εφαρμόζεις τα κατάλληλα mental models, ώστε να αρχίσεις να εστιάζεις σε όσα μπορείς να ελέγξεις και να έχεις εκθετική ανάπτυξη στη ζωή σου.

Στο τι πραγματικά θέλεις να πετύχεις

Πολλές φορές χανόμαστε μέσα στα πρέπει και τα θέλω των άλλων, και δε βλέπουμε ξεκάθαρα τι θέλουμε εμείς. Θα κοιτάξουμε αρκετά αναλυτικά τι συμβαίνει στη δική σου ζωή, και θα θέσεις εσύ τον στόχο που θέλεις πραγματικά να πετύχεις. Σύμφωνα με τις αξίες, τα θέλω και το όραμα που έχεις για τη ζωή σου.

Στο πώς θα πετύχεις τον δικό σου στόχο

Υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές και τεχνικές για να σιγουρευτείς ότι θα πετύχεις τον στόχο σου. Θα τις αναλύσουμε και θα εφαρμόσουμε τις κατάλληλες στη δική σου περίπτωση. Ταυτόχρονα, θα σου δώσω και πολλές πρακτικές συμβουλές απευθείας πάνω στον στόχο σου, μέσα από την εμπειρία μου και αυτή των μαθητών μου.

0
Μαθητές
0
Ώρες Coaching
0
Ακροατές

Με δικά σας λόγια:

Εάν είσαι έτοιμος/η να κάνεις το βήμα, έχεις τις εξής επιλογές:

Coaching

Είναι οι στόχοι σου SMART; Εδώ θα μάθεις πώς να εφαρμόζεις στην πράξη τη SMART στοχοθέτηση και να αρχίσεις να θέτεις στόχους... καταδικασμένους να πετύχουν!

Στο πρόγραμμα αυτό επικεντρωνόμαστε στο να σπάσεις το δικό σου προσωπικό «γυάλινο ταβάνι» και να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις βρει τον τρόπο. Εστιάζουμε στο να μπορέσεις να εντοπίσεις τα τυφλά σημεία που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, και στο να μπορέσεις να τα αλλάξεις.

Αν ανήκεις στα άτομα που βλέπουν την εξέλιξή τους σοβαρά και έχουν βαρεθεί να κάνουν κύκλους γύρω από τον εαυτό τους, μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να ενημερωθείς πρώτος/η μόλις ανοίξουν οι εγγραφές.

Το πρόγραμμα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε αυτό το επεισόδιο συζητάμε τρόπους σκέψης που χρειαζόμαστε, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε και να τα έχουμε όλα.

Σε αυτό το workshop που αποτελείται από δύο μέρη θέτουμε τα θεμέλια του τρόπου σκέψης που θα χρειαστείς για να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Θα μάθεις να εφαρμόζεις ένα δοκιμασμένο σύστημα. Ένα σύστημα που θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις, να αξιολογήσεις και να βελτιστοποιήσεις τη δράση που χτίζει την αυτοπεποίθησή σου.

Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να δουλέψουμε μαζί σε ατομικό επίπεδο, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτησή σου επιλέγοντας το παρακάτω κουμπί.

Έχε υπόψη σου ότι αναλαμβάνω ελάχιστα ατομικά. Το αν θα προχωρήσουμε σε ατομικό πρόγραμμα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα στο πρόγραμμά μου.