Η Νο1 πρακτική αυτογνωσίας και self-coaching: Journaling

Κάνε την εγγραφή σου εδώ και θα λάβεις έναν δωρεάν οδηγό με υλικό μέσα από το course “The No BS Journaling Method” για να ξεκινήσεις ή να ενισχύσεις την πρακτική σου.

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι το styling μπορεί να μας βοηθήσει στην προσωπική και την επαγγελματική μας ανάπτυξη;

Δεν το συνειδητοποιούμε, αλλά η εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω μέσα από τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που επιλέγουμε λέει μια ιστορία. Για την ακρίβεια, λέει δύο ιστορίες…

Μία είναι εκείνη που επιλέγουμε, συνειδητά ή μη, να αφηγηθούμε στον κόσμο γύρω μας. Και άλλη μία είναι εκείνη που λέμε στον εαυτό μας για τον εαυτό μας.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, η δεύτερη είναι η πιο σημαντική, και σίγουρα καθορίζει και την πρώτη.  

Σε αυτό το επεισόδιο έχω τη χαρά να φιλοξενώ τη δημιουργό του Your Style Language, Κατερίνα Γιαννακάκη. Ίσως τη γνωρίζεις ήδη από το πολύ χρήσιμο περιεχόμενο που μοιράζεται στα social media. 

Η Κατερίνα υπηρετεί εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια τον χώρο της μόδας, και έχει περάσει από όλα τα στάδια – είτε μιλάμε για σχεδιασμό και παραγωγή γυναικείων συλλογών, είτε για visual merchandising και άλλα πολλά που θα μας πει και η ίδια.

Μέσα από αυτό το ταξίδι καθοδηγεί γυναίκες και άντρες για να βρουν τη στιλιστική τους ταυτότητα και να εκφράσουν μέσα από την εικόνα τους αυτό που πραγματικά είναι. Θέλει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να αλλάξουν τη ζωή τους, ανακαλύπτοντας το προσωπικό τους στιλ.

Στο επεισόδιο συζητάμε μεταξύ άλλων για το πώς η αυτογνωσία συνδέεται με το στιλ μας, ποια είναι τα 3 βασικά σημεία που απαρτίζουν το styling – κάπου εδώ η Κατερίνα μας δίνει ένα σημαντικό mental model για να απλοποιήσουμε το styling στα πιο βασικά του δομικά στοιχεία και να ξεκινήσουμε -, και τη μία και καλύτερη συμβουλή που θα μας φέρει σημαντικά αποτελέσματα αν την εφαρμόσουμε.

Λοιπόν! Ετοιμάσου για μερικά διαμαντάκια με το potential να απογειώσουν το στιλ σου και να υποστηρίξουν την προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη!

Α! Και πριν σε αφήσω να απολαύσεις το επεισόδιο, θα σου ζητήσω να μείνεις μαζί μου μέχρι το τέλος. Θέλω να δώσω μερικά ακόμα πιο πρακτικά βήματα για τις επόμενες μέρες.

Καλή ακρόαση!

Πιο αναλυτικά συζητήσαμε:

  • Λίγα λόγια για την Κατερίνα και την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το styling
  • Πρέπει να το’χεις ή χτίζεται;
  • Πώς μπορεί το styling να μας βοηθήσει στην προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη;
  • Συνδέεται με την αυτογνωσία μας;
  • Αν θέλαμε να απλοποιήσουμε το styling στα πιο βασικά του δομικά στοιχεία, ποια θα ήταν αυτά;
  • Το να συνεργάζεσαι με πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους αποτελεί σίγουρα πρόκληση. Πώς μπορεί κανείς να προσεγγίσει τη διαφορετικότητα στην έκφραση μέσα από το styling;
  • Ποια είναι η μία συμβουλή που θα μας φέρει σημαντικά αποτελέσματα για να δομήσουμε το προσωπικό μας στιλ;

Λίγα λόγια για την Κατερίνα:

H Κατερίνα Γιαννακάκη είναι coach και εκπαιδεύτρια personal styling. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια βοηθάει υπέροχους ανθρώπους να αναδεικνύουν την προσωπικότητα και την ομορφιά τους μέσα απ’ το προσωπικό τους στυλ, με συνεδρίες personal styling και σεμινάρια.

Περισσότερα για την:

Επιπλέον σχετικό υλικό:

Φυλλισοφίες: Η δική σου στήλη

Χρήσιμο; Μοιράσου το!

Φύλλις Γαβριηλίδου: Είμαι η Φύλλις και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να χτίσεις μια ισορροπημένη και χαρούμενη ζωή, μέσα από εργαλεία που οδηγούν σε επίγνωση, αυτογνωσία, δράση.

Φύλλις Γαβριηλίδου

Podcaster | Writer | TEDx Speaker

Όποτε είσαι έτοιμη/ος, υπάρχουν 2 ακόμα τρόποι να σε βοηθήσω:

1. Μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για τον Νο1 στόχο σου.

2. Μπορώ να σε βοηθήσω να επικοινωνείς αποτελεσματικά την αξία που προσφέρεις και να δημιουργείς ευκαιρίες για τον εαυτό σου.

Κάθε Παρασκευή μερικές χιλιάδες πολύ ψαγμένοι και ενημερωμένοι αναγνώστες λαμβάνουν το δωρεάν newsletter μου Φυλλισοφίες:

Υλικό και πρακτικές που οδηγούν σε προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Κάθε Παρασκευή μερικές χιλιάδες πολύ ψαγμένοι και ενημερωμένοι αναγνώστες λαμβάνουν το δωρεάν newsletter μου Φυλλισοφίες:

Υλικό και πρακτικές που οδηγούν σε προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Συμπλήρωσε εδώ την ηλεκτρονική σου διεύθυνση για να μη χάσεις το επόμενο.

Συμπλήρωσε εδώ την ηλεκτρονική σου διεύθυνση για να μη χάσεις το επόμενο.