Μια από τις σημαντικότερες ερωτήσεις, απαραίτητη για να βρεις εκείνο που θέλεις να κάνεις και να το κάνεις, συγχρόνως όμως απίστευτα τρομακτική.

Το πιθανότερο είναι να ξέρεις, έστω και κάπου βαθιά μέσα σου, τι είναι εκείνο που θέλεις. Ακόμα πιο πιθανό είναι να αντιστέκεσαι σε αυτό με όλες σου τις δυνάμεις.

Οι σωστές ερωτήσεις είναι εκείνες που μπορούν να σε φτάσουν εκεί που θέλεις πραγματικά να πας. Έχεις όμως το θάρρος να ρωτήσεις;

Με το να κάνουμε ερωτήσεις γινόμαστε δημιουργικοί και γινόμαστε δημιουργικοί επειδή οι ερωτήσεις μας βάζουν στη διαδικασία να αναρωτηθούμε, να συνδυάσουμε ασύνδετα πράγματα, να βρούμε απαντήσεις που οι άλλοι δε μπορούν καν να διανοηθούν.

Το λέω συχνά: Η δημιουργικότητα που μένει ανεκμετάλλευτη κάνει μετάσταση. Μετατρέπεται σε κάτι σκοτεινό και καταστρέφει ό,τι βρει μπροστά της.

Οι ερωτήσεις που δεν τολμάς να κάνεις γίνονται αλυσίδες και σε κρατούν δέσμιο μιας πραγματικότητας που δε σου αξίζει.

Είναι καιρός να αποφασίσεις, λοιπόν.

Σε τι αντιστέκεσαι;

Θέλεις περισσότερα πολύτιμα εργαλεία για την εξέλιξή σου;

Κάνε την εγγραφή σου τώρα και γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του newsletter μου Φυλλισοφίες. Σε περιμένει κάθε Παρασκευή υλικό που θα σε κάνει να σκεφτείς, να προβληματιστείς, ακόμα και να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις τη ζωή σου.

Είναι δωρεάν και τα στοιχεία σου είναι ασφαλή μαζί μου. Α! Και δε σπαμάρω ποτέ. Υπόσχεση.