Θέλεις καλύτερη συγκέντρωση;

Αναζητάς διαρκώς τρόπους να γίνεσαι καλύτερος ή καλύτερη;
Είσαι ανοιχτός/ή στο να μάθεις καινούργια πράγματα και να εξελιχθείς μέσα από αυτά;
Θέλεις να καλλιεργήσεις τη σημαντικότερη δεξιότητα του 21ου αιώνα;

 Είναι πολλά εκείνα που μπορείς να κάνεις για να γίνεις πολύ καλός/ή σε οτιδήποτε θελήσεις! Το πρώτο από αυτά είναι το να μάθεις πώς να συγκεντρώνεσαι καλύτερα.

Η συγκέντρωση είναι και αυτή μια δεξιότητα. Μόνο που κανείς δε μας έμαθε ποτέ πώς να την καλλιεργήσουμε.

Δημιούργησα, λοιπόν, ένα δωρεάν Mini Email Course για ανθρώπους σαν κι εσένα, που θέλουν να μάθουν να συγκεντρώνονται καλύτερα, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν ευκολότερα τους στόχους τους και να καλλιεργήσουν στην πορεία τις δεξιότητες που θα τους απογειώσουν!

Το Mini Email Course αποτελείται από μια σειρά πέντε μαθημάτων που το καθένα περιλαμβάνει μια εύκολα και άμεσα εφαρμόσιμη και πρακτική τεχνική που θα σε βοηθήσει να μάθεις να συγκεντρώνεσαι. 

Θα λαμβάνεις κάθε ημέρα ένα email με το καινούργιο μάθημα και, αν εφαρμόσεις όσα σου πω, πολύ σύντομα θα δεις διαφορά στο πόσο καλά μπορείς να συγκεντρωθείς!

Μετά την ολοκλήρωση του Email Course θα μάθεις το επόμενο βήμα για να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο και να καλλιεργήσεις δεξιότητες που μπορούν να απογειώσουν τις δυνατότητές σου!

Προσοχή! Η ολοκλήρωση του Mini Email Course είναι προαπαιτούμενο για το επόμενο βήμα!

Κάνε την εγγραφή σου εδώ για να αποκτήσεις άμεσα πρόσβαση στο δωρεάν Email Course:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 

Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις πρώτα την εγγραφή σου, διαφορετικά δε θα λάβεις τα πέντε μαθήματα. Έλεγξε τον φάκελο ανεπιθύμητων σε περίπτωση που δε λάβεις αμέσως το email επιβεβαίωσης.

* indicates required

About me

Φύλλις Γαβριηλίδου

Σύμβουλος Μνήμης & ειδικόσ Meta-Μάθησησ | συγγραφεασ

Η σημαντικότερη δεξιότητα που χρειάζεσαι είναι εκείνη της Meta-Μάθησης γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα θελήσεις και να γίνεις αστέρι σε ό,τι αποφασίσεις! Στόχος μου είναι να δώσω στους μαθητές μου όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δουν μια μέρα τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται!

 

Είμαι Σύμβουλος Μνήμης και Ειδικός Meta-Μάθησης και αποστολή μου είναι το να βοηθώ ανθρώπους να είναι άκρως παραγωγικοί και να μαθαίνουν έως και στο ένα τρίτο του χρόνου, ακόμα κι αν νωρίτερα πίστευαν πως δε θα μπορούσαν με τίποτα να τα καταφέρουν και να πάρουν τους βαθμούς ή τη δουλειά που ονειρεύονταν. 

 

Κάθε μέρα μαθαίνω για τις μικρές νίκες των μαθητών μου και γιορτάζω μαζί τους την επιτυχία. Εύχομαι να γίνεις κι εσύ κομμάτι της παρέας και να γιορτάσουμε μαζί κάθε καινούργια σου κατάκτηση.