Εστίασε αποτελεσματικά και πέτυχε τους στόχους σου

Αναζητάς διαρκώς τρόπους να γίνεσαι καλύτερος ή καλύτερη;
Είσαι ανοιχτός/ή στο να μάθεις καινούργια πράγματα και να εξελιχθείς μέσα από αυτά;
Θέλεις να καλλιεργήσεις τη σημαντικότερη δεξιότητα του 21ου αιώνα;

 Είναι πολλά εκείνα που μπορείς να κάνεις για να γίνεις πολύ καλός/ή σε οτιδήποτε θελήσεις! Το πρώτο από αυτά είναι το να μάθεις πώς να εστιάζεις καλύτερα.

Η συγκέντρωση είναι και αυτή μια δεξιότητα. Μόνο που στις μέρες μας τείνει να μειώνεται όλο και περισσότερο. Χωρίς αυτήν χάνουμε χρόνο και δυσκολευόμαστε να πετύχουμε τόσο βραχυπρόθεσμους όσο και μακροπρόθεσμους στόχους.

Δημιούργησα ένα δωρεάν Mini Email Course για ανθρώπους σαν κι εσένα, που θέλουν να μάθουν να εστιάζουν καλύτερα, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν ευκολότερα τους στόχους τους και να καλλιεργήσουν στην πορεία τις δεξιότητες που θα τους απογειώσουν.

Το Mini Email Course αποτελείται από μια σειρά πέντε μαθημάτων που το καθένα περιλαμβάνει μια εύκολα και άμεσα εφαρμόσιμη και πρακτική τεχνική που θα σε βοηθήσει να μάθεις να εστιάζεις αποτελεσματικά. 

Θα λαμβάνεις κάθε ημέρα ένα email με το καινούργιο μάθημα και, αν εφαρμόσεις όσα σου πω, πολύ σύντομα θα δεις διαφορά στο πόσο καλά μπορείς να εστιάσεις και να πετύχεις τους στόχους σου.

Μετά την ολοκλήρωση του Email Course θα μάθεις το επόμενο βήμα για να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο και να καλλιεργήσεις δεξιότητες που μπορούν να απογειώσουν τις δυνατότητές σου.

Προσοχή! Η ολοκλήρωση του Mini Email Course είναι προαπαιτούμενο για το επόμενο βήμα!

Κάνε την εγγραφή σου εδώ για να αποκτήσεις άμεσα πρόσβαση στο δωρεάν Email Course που θα σε βοηθήσει να εστιάζεις αποτελεσματικά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 

Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις πρώτα την εγγραφή σου, διαφορετικά δε θα λάβεις τα πέντε μαθήματα. Έλεγξε τον φάκελο ανεπιθύμητων σε περίπτωση που δε λάβεις αμέσως το email επιβεβαίωσης.

* indicates required

Φύλλις Γαβριηλίδου

ειδικόσ Meta-Μάθησησ & παραγωγικοτητας | συγγραφεασ

Η σημαντικότερη δεξιότητα που χρειάζεσαι είναι εκείνη της Meta-Μάθησης γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα θελήσεις και πετύχεις τους στόχους σου. Αποστολή μου είναι να δώσω στους μαθητές μου όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται.

 

Είμαι Ειδικός Meta-Μάθησης & Παραγωγικότητας και βοηθώ άλλους ανθρώπους να είναι άκρως παραγωγικοί, να μαθαίνουν έως και στο ένα τρίτο του χρόνου και να καλλιεργούν γρήγορα απαραίτητες δεξιότητες.