Μερικά νέα για το σεμινάριο
S.T.E.P.S. to Freedom

Μερικά νέα για το σεμινάριο
S.T.E.P.S. to Freedom

Γεια χαρά!

Βρέθηκες εδώ πιθανότατα επειδή ενδιαφέρθηκες να γραφτείς στο σεμινάριο S.T.E.P.S. to Freedom: Your Mind&PsychSet Toolbox που είχαμε προγραμματίσει για τις 3 Φεβρουαρίου 2024 για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Για λόγους ανωτέρας βίας αναγκαστήκαμε με μεγάλη μας λύπη να ακυρώσουμε το σεμινάριο.

Είμαστε και οι δύο καλά στην υγεία μας. Προέκυψαν όμως σημαντικά ζητήματα που απαιτούν το 100% της προσοχής μας μέσα στο προσεχές διάστημα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε να τρέξουμε τη διοργάνωση όπως τη θέλουμε και όπως σου αξίζει.

Σε ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να σε δούμε σε μία επόμενη δια ζώσης ευκαιρία μέσα στο το 2024!

Είμαστε η Φύλλις Γαβριηλίδου και ο Άγγελος Λεβέντης και ο σκοπός μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να ξεκαθαρίζουν τι θέλουν, να αποκτούν διαύγεια και να δημιουργούν μια ζωή που αξίζει να ζουν. 

Μέσα από το υλικό και τη δουλειά μας έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να σταματήσουν να χάνουν πολύτιμο χρόνο στην προσπάθεια να βρουν νόημα και να αρχίσουν να ζουν τη ζωή που θέλουν πραγματικά.

Τα εργαλεία υπάρχουν.

Πρόκειται για όλα εκείνα τα εργαλεία που εφαρμόζουμε κι εμείς καθημερινά για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, να έχουμε την ανάπτυξη που επιλέγουμε, και να δημιουργούμε την ελευθερία που ξέρουμε ότι μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ.

Εάν χρειάζεσαι, λοιπόν, υποστήριξη στο δικό σου ταξίδι, μπορείς να μάθεις για τις διαθέσιμες επιλογές εδώ (Φύλλις) και εδώ (Άγγελος).

Άγγελος & Φύλλις