Έτοιμος/η για το βήμα που θα απογειώσει τις ικανότητές σου;;;

Άλλαξε όσα σε κρατούν πίσω!

  • Μάθε με ποιους τρόπους μπορείς να αλλάξεις όλα εκείνα που κάνουν την απομνημόνευση και τη μάθηση δύσκολη για σένα. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα απ’ ότι νομίζεις και εδώ θα μάθεις πώς.

Δες τη μάθηση αλλιώς!

  • Ανακάλυψε νέους τρόπους μάθησης που θα αλλάξουν τον τρόπο που μάθαινες μέχρι τώρα. Μάθε να μαθαίνεις με τον τρόπο που είναι φυσικός και εύκολος για το μυαλό, δίχως να απαιτείται υπερπροσπάθεια.

Βελτίωσε τη μνήμη σου!

  • Μάθε βήμα-βήμα πώς μπορείς να αποκτήσεις καλύτερες απομνημονευτικές ικανότητες μέσα από πρακτικές ασκήσεις και τεχνικές που εφαρμόζονται από τους ίδιους τους πρωταθλητές μνήμης.

Πραγματικά ένα πολύ εύχρηστο on line course με πολύ ωραία δομή, καθόλου κουραστικό και πολύ διδακτικό. Μπορείς να το ακούσεις παντού και το σημαντικότερο να το επαναλάβεις. Οι ασκήσεις βοηθούν στην κατανόηση και τα ηχητικά συνοδευτικά το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό. Το συνιστώ για μαθητές και μεγαλύτερους μαθητές !!! Περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστούμε !!!
Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαθητή, φοιτητή, γονέα, εκπαιδευτικό αλλά και γενικά κάθε άνθρωπο που θέλει να αλλάξει τον τρόπο που του έχουν μάθει να μαθαίνει και να κάνει τη μάθηση παιχνίδι. Φτιαγμένο με αγάπη, μεράκι και μεθοδικότητα. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από την Φύλλις. Αξίζει να το παρακολουθήσετε όλοι!
0
Μαθητές που εμπιστεύτηκαν ήδη το Course