Ξένη γλώσσα σε έξι μήνες!

Σειρά διαδικτυακών μαθημάτων

Μάθε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα επιθυμείς εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά, με τη βοήθεια  νευροεπιστημονικά πιστοποιημένων μαθησιακών τεχνικών.

Φύλλις Γαβριηλίδου

Πώς θα σου φαινόταν το να μπορούσες να μάθεις μια ξένη γλώσσα, ώστε να εντυπωσιάζεις τους φίλους σου ή πιθανούς εργοδότες και να ταξιδεύεις δίχως άγχος;
Δυστυχώς, είναι πολλοί οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να μάθουν.
Στην πραγματικότητα μπορείς να μάθεις ξένες γλώσσες εύκολα και γρήγορα. Το μυαλό σου έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες απ’ ότι νομίζεις και μπορείς να μάθεις μια οποιαδήποτε ξένη γλώσσα σε επίπεδο ευφράδειας λόγου μέσα σε έξι μόνο μήνες.

Μετά από δεκατρία χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ξένης γλώσσας και την ειδίκευσή μου πάνω στο αντικείμενο της Meta-Μάθησης μπορώ να σου πω με σιγουριά πως το μυαλό μπορεί να μάθει οτιδήποτε χρειάζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορούμε όλοι να καταφέρουμε πολύ περισσότερα απ’ όσα πιστεύουμε. Το μόνο εμπόδιο είναι εκείνο του “δε μπορώ” ή του “είναι δύσκολο”.

Μπορούμε και ως ενήλικες να μάθουμε πολύ γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ξένη γλώσσα και μάλιστα πιο αποτελεσματικά απ’ ότι όταν ήμασταν παιδιά.

Το κλειδί είναι η συνειδητή προσπάθεια και η σωστή προσέγγιση καθώς και το να καταλάβουμε με ποιον τρόπο θέλει να μαθαίνει το μυαλό.

Το Course “Ξένη γλώσσα σε έξι μήνες!” έχει στόχο να σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τη γνώση, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να κατακτήσεις την ξένη γλώσσα ή τις ξένες γλώσσες πάντα ήθελες, χωρίς να πρέπει αφιερώσεις πολλά χρόνια σκληρής και επίπονης προσπάθειας για να τα καταφέρεις.

 

Τι θα κερδίσεις;


👉  Θα αυξήσεις την αξία του βιογραφικού σου και θα γίνεις πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας εντός και εκτός Ελλάδας

👉  Θα κερδίσεις χρήματα και χρόνο που θα ξόδευες σε περιττά μαθήματα, καθώς θα μπορείς να μάθεις τη γλώσσα αυτόνομα και θα έχεις την επιλογή να δουλέψεις μόνο εκείνα που έχουν σημασία με καθηγητή ή με άλλους τρόπους που δε θα σου κοστίσουν μια μικρή περιουσία

👉  Θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στη δουλειά, την εκπαίδευση και τα ταξίδια
👉  Θα αναπτύξεις αγάπη για τις ξένες γλώσσες
👉  Θα έχεις ένα εργαλείο συνεχούς ανάπτυξης του νου, καθώς οι ξένες γλώσσες αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην καλύτερη μνήμη και συνολική απόδοση και καλή υγεία του εγκεφάλου για πολύ περισσότερα χρόνια

  

 

Γιατί όμως να μάθεις μια ξένη γλώσσα μέσα σε έξι μήνες;

 

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών έχει τη δύναμη να ενισχύσει όλες τις γνωστικές μας λειτουργίες, όπως τη μνήμη, οδηγώντας έτσι στο να έχουμε καλύτερη εγκεφαλική υγεία για πολύ περισσότερα χρόνια. Μπορεί να μας βοηθήσει στο να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, καθώς και να αυξήσουμε το εισόδημά μας.
Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι που πλέον δε μπορούμε να αγνοήσουμε.
Το να μιλάμε μία μόνο έξτρα γλώσσα μπορεί να αυξήσει το εισόδημάς μας κατά 2% έως και 15% ετησίως.
Οι λόγοι είναι πρακτικοί. Όσο περισσότερες δεξιότητες κατέχεις τόσο πιο πολλή αξία μπορείς να φέρεις σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό είναι που σε καθιστά εξαιρετικά ανταγωνιστικό και σου ανοίγει πόρτες.
Σε μια διαρκώς εξελισσόμενη παγκόσμια οικονομία όπου οι εξελίξεις τρέχουν και οι επιχειρήσεις επεκτείνονται διαρκώς, το να μιλάς παραπάνω από μία ξένη γλώσσα αποτελεί προτέρημα που μπορεί να απογειώσει τις δυνατότητές σου και τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Ειδικά γλώσσες όπως τα Γερμανικά, τα Κινέζικα και τα Γαλλικά έχουν τεράστια ζήτηση στην παγκόσμια αγορά. Το να μπορείς, λοιπόν, να μάθεις οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις γλώσσες (ή και τις τρεις) μπορεί να σου δώσει ένα πλεονέκτημα στον τομέα σου και να σε καταστήσει ανταγωνιστικό όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά για τα παγκόσμια δεδομένα.
Μια έρευνα του πανεπιστημίου MIT της Αμερικής έδειξε πως κάθε γλώσσα που προσθέτουμε στη φαρέτρα μας οδηγεί σε 2% ετήσια αύξηση στο εισόδημάς μας. Τα δεδομένα αφορούν την Αμερική, αλλά σε μια διαρκώς εξελισσόμενη παγκόσμια οικονομία είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως εδώ δεν τίθεται θέμα συνόρων. Ειδικά η γερμανική γλώσσα μπορεί να οδηγήσει σε ετήσια αύξηση της τάξεως του 3.8% σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα.
Μια άλλη έρευνα που διεξήχθει από την Euro London Recruitment Agency έδειξε ακόμα πιο φιλόδοξα αποτελέσματα για τους πολύγλωσσους υποψήφιους για θέσεις εργασίας. Οι πολύγλωσσοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν 10%-15% παραπάνω σε σύγκριση με εκείνους που μιλούν μόνο μία γλώσσα πέραν της μητρικής τους.
Με το να γίνεις πολύγλωσσος αυξάνεις τις πιθανότητες να αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου εντός ή εκτός Ελλάδας ή και να συνεργαστείς εξ αποστάσεως με χώρες που αναζητούν πολύγλωσσους συνεργάτες. Φαντάσου, λοιπόν, να μπορείς να γράφεις και να μιλάς με ευφράδεια, όχι μόνο σε δύο, αλλά σε τρεις, τέσσερις ή πέντε γλώσσες…
Το ελάχιστο που μπορεί να σου προσφέρει το να μιλάς περισσότερες ξένες γλώσσες με ευφράδεια είναι μία ετήσια αύξηση εισοδήματος της τάξεως του 2-3%. Για να μη μιλήσουμε για την ίδια την πρόσβαση στην γνώση που αυξάνεται εκθετικά, καθώς έχεις έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις σεμινάρια ή να διαβάσεις βιβλία που μέχρι πριν θα σου έμεναν άγνωστα. Η συνεχής μάθηση είναι ένα καίριο χαρακτηριστικό του ανθρώπου του 21ο αιώνα, αλλά με το να περιμένεις να διαβάσεις κάτι όταν θα έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, ρισκάρεις να μείνεις πίσω και να χάσεις τις εξελίξεις στον τομέα σου.

 

Λίστες, στόχοι και η "τυραννία του πώς"

 

“Είναι όμως δύσκολο το να μάθω μια γλώσσα; Και τι θα γίνει αν μάθω πολλές; Δε με οδηγεί αυτό στο να ξεχνάω τις προηγούμενες ή να τις μπερδεύω; Δεν έχει το μυαλό περιορισμένες δυνατότητες;”

 

Με μία λέξη… Όχι.

Αντιθέτως, κάθε φορά που θα προστίθεται μία καινούργια ξένη γλώσσα στη φαρέτρα σου, θα σου γίνεται ακόμα πιο εύκολο να μάθεις την επόμενη. Όσο περισσότερες γλώσσες μιλάς τόσο πιο εύκολα μαθαίνεις καινούργιες.

Βλέπεις, όσο περισσότερο αυξάνονται οι γνώσεις σου τόσο πιο βαθιά κατανόηση αποκτάς σε ό,τι αφορά τις γραμματικές δομές, τη σύνταξη, το λεξιλόγιο, και τόσο πιο εύκολο γίνεται για το μυαλό σου να απορροφήσει το καινούργιο. Έτσι, κάθε φορά η προσπάθεια και ο χρόνος που απαιτείται μειώνεται και η διαδικασία γίνεται όλο και πιο εύκολη.

Προϋπόθεση για όλα αυτά: η σωστή προσέγγιση. Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη μέθοδο μάθησης, βασισμένη σε νευροεπιστημονικά δεδομένα, ο ρυθμός της εξέλιξής σου θα αυξάνεται διαρκώς με κάθε ξένη γλώσσα που θα μαθαίνεις.

Χρησιμοποιώντας μεθόδους μάθησης που έχουν αποδειχθεί νευροεπιστημονικά αποτελεσματικές,  μαθαίνεις να συνδέεις όλην την καινούργια γνώση με την παλαιότερη. Αυτό σημαίνει πως, όσο περισσότερες γνώσεις έχεις τόσο πιο εύκολο είναι το να δημιουργήσεις συνδέσεις ανάμεσά τους, ώστε να μαθαίνεις και να θυμάσαι.

Για μένα το γεγονός ότι γνωρίζα ήδη Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά, κατέστησε πολύ πιο εύκολο το να μάθω Γαλλικά, Ιταλικά και (λίγα) Ολλανδικά απ’ ότι θα ήταν για κάποιον που μιλάει μόνο μία γλώσσα. Πρακτικά αυτό συμβαίνει γιατί έχω πολύ πιο ευρεία “βάση δεδομένων” από ήχους, λέξεις, γραμματικοσυντακτικές δομές για να μπορώ να συνδέσω, να συγκρίνω και να απορρίψω, ώστε να κατανοήσω την εκάστοτε γλώσσα και να την μάθω πιο εύκολα.

 

“Θα χρειαστεί να μελετάω πολλές ώρες σε καθημερινό επίπεδο;”

 

Όχι. Ο στόχος μας είναι να μελετάς τόσο όσο χρειάζεται ώστε να δεις γρήγορα αποτελέσματα. Δεν είναι η ποσότητα σε χρόνο μελέτης που μετράει, αλλά ο κατάλληλος τρόπος και η ποιοτική προσπάθεια. Αυτό μπορεί άλλοτε να σημαίνει 10 λεπτά και άλλοτε το πολύ μία ώρα την ημέρα, ανάλογα με το αντικείμενο μελέτης.

 

Ποια είναι η γλώσσα που ονειρευόσουν πάντα να μάθεις; Πώς μπορεί αυτή η γλώσσα να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου, τα ταξίδια σου, τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τον κόσμο και φυσικά το εισόδημά σου;
Τι είναι εκείνο που σε σταματά από το να ξεκινήσεις;
Εάν το θέμα σου είναι η δυσκολία στο να μάθεις γρήγορα και αποτελεσματικά, είσαι στο σωστό μέρος και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να τα καταφέρεις.

Δίνω μεγάλη έμφαση στο να παίρνουν οι μαθητές μου τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα μαθήματα μαζί μου και θέλω να αποκτήσεις κι εσύ πρόσβαση στα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Επιτυχία με τι κόστος; - Έρχεται πράγματι με κόπο και σκληρή δουλειά;

 

Τι θα μάθεις στο Course:


 👉 Πώς να καλλιεργήσεις τις τέσσερις βασικές δεξιότητες (κατανόηση προφορικού/ γραπτού λόγο, παραγωγή γραπτού/ προφορικού λόγου) ταυτόχρονα και να αρχίσεις να επικοινωνείς αποτελεσματικά από τον πρώτο κιόλας μήνα
👉 Πώς να απομνημονεύσεις εύκολα και γρήγορα το απαραίτητο λεξιλόγιο χωρίς να αφιερώσεις αμέτρητες ώρες και αναποτελεσματική προσπάθεια
👉 Πώς να προσαρμόσεις τη μάθηση και τις συνθήκες στον τρόπο που θέλει να μαθαίνει το μυαλό
👉 Πώς να μάθεις τη γραμματική της γλώσσας με τρόπο που να έχει νόημα και να στηρίζει αντί να εμποδίζει την προσπάθειά σου
👉 Με ποιον ρυθμό και τρόπο να κάνεις την επανάληψή σου, ώστε να αποδίδει πραγματικά
👉 Πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να εξασκηθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική σημασία και μπορούν να απογειώσουν την εξέλιξή σου (προφορικά, γραπτός λόγος), είτε επιλέξεις να δουλέψεις με καθηγητή στα πλαίσια ιδιαίτερου είτε βρίσκοντας μια λύση χωρίς έξτρα κόστος

 

 

 

Το Course περιλαμβάνει


– έξι εβδομάδες στοχευμένης μάθησης και εξάσκησης που θα σου δώσουν όλα τα νευροεπιστημονικά πιστοποιημένα εργαλεία μάθησης για να μάθεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα με τον τρόπο που το μυαλό μαθαίνει εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά.
– έξι live online μαθήματα μαζί μου, όπου θα δίνω στους συμμετέχοντες υλικό και πρακτικές ασκήσεις και θα συζητάμε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν ανά περίπτωση. Οι συναντήσεις αυτές θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για όλους τους συμμετέχοντες, είτε για επανάληψη είτε για να τις παρακολουθήσουν εκείνοι που δεν κατάφεραν να παραστούν.
– έξτρα ασκήσεις και υλικό ανά εβδομάδα, είτε μαγνητοσκοπημένο είτε γραπτώς και
– χώρο όπου θα ανταλλάζουμε εμπειρίες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και φυσικά τη δική μου υποστήριξη.

 

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
 
 

Πληροφορίες Διεξαγωγής:


Τρόπος Διεξαγωγής:
Διαδικτυακά. Μπορείς να συμμετέχεις από την άνεση του χώρου σου από οποιονδήποτε υπολογιστή Windows ή Mac. Θα έχεις πρόσβαση στα μαθήματα οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις, καθώς όλο το υλικό θα ανεβαίνει σε ειδική πλατφόρμα στην οποία θα έχεις πρόσβαση μέσω του email σου. Σε περίπτωση, λοιπόν, που χάσεις κάποιο μάθημα, θα έχεις την ευκαιρία να το αναπληρώσεις στον δικό σου χρόνο.

Ημέρα και ώρα έναρξης μαθημάτων:
Δευτέρα 4 Μαρτίου, 20:00 – 21:30.

 

Δίδακτρα: €199

 

Η κράτηση της θέσης γίνεται με προκαταβολή €60 και η εξόφληση θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Σημείωση: Για την οριστικοποίηση της εγγραφής σου θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον η καταβολή της προκαταβολής των €60
Οι εγγραφές κλείνουν στις 3 Μαρτίου.


Πολιτική ακύρωσης:
Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 15 μέρες πριν την έναρξη μαθημάτων, επιιστρέφεται το ποσόν εγγραφής πλην της προκαταβολής.
Για ακυρώσεις μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων το ποσό της εγγραφής δεν επιστρέφεται στο σύνολο.

 

Διαδικασία Συμμετοχής:
Η διαδικασία συμμετοχής από την πλευρά σου είναι πολύ εύκολη και γρήγορη:
1. Στείλε την φόρμα συμμετοχής κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω.
2. Μετά την αποστολή της φόρμας θα σου αποσταλεί email με τις οδηγίες πληρωμής.
– Αν επιλέξεις Τραπεζική Κατάθεση, μπορείς να πληρώσεις στον Τραπεζικό Λογαριασμό που θα εμφανιστεί.
– Αν επιλέξεις πληρωμή με Κάρτα, μπορείς να πληρώσεις online κάνοντας κλικ στο link που θα εμφανιστεί.
3. Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής:
– Θα λάβεις το προσωπικό σου link μέσω του οποίου θα συμμετέχεις ζωντανά στο Online Course. Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής απλώς κάνε κλικ στο εν λόγω λink και θα εισέλθεις στον χώρο του σεμιναρίου. Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις ένα νέο link συμμετοχής μέσω email.
– Θα λάβεις Online πρόσβαση στο βίντεο του Course (θα ανέβει την επόμενη εργάσιμη από τη διεξαγωγή), καθώς και στο υπόλοιπο υλικό της εκάστοτε εβδομάδας.
– Θα λάβεις στο email σου την απόδειξή σου.
Για να γραφτείς δήλωσε τη συμμετοχή σου στη φόρμα που θα βρεις στο παρακάτω link.

 
(Αν θέλεις να πάρεις μια μικρή γεύση των όσων θα δουλέψουμε στο Course πριν το αποφασίσεις, προτείνω να κατεβάσεις εδώ τον δωρεάν οδηγό με τα πέντε πρώτα βήματα για να μάθεις μια ξένη γλώσσα εύκολα.)

 

 

Όραμά μου από μικρό παιδί είναι το να συνδράμω στο να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Η εκπαίδευση παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την αλλαγή. Στόχος μου είναι να δώσω σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται τα εργαλεία να μαθαίνουν αποτελεσματικά και να καλλιεργούν όποια δεξιότητα θέλουν, ώστε να ζουν τη ζωή που ονειρεύονται και μέσα από αυτό να ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω τους.

Κανείς δεν είπε ποτέ πως το να μάθεις μια ξένη γλώσσα πρέπει να διαρκέσει χρόνια ολόκληρα. Το θέμα είναι πως πολλές φορές διδασκόμαστε τις ξένες γλώσσες με παραδοσιακούς μεν, αναποτελεσματικούς δε τρόπους. Αυτό οδηγεί πάρα πολλούς ανρθώπους να επενδύουν πολύ χρόνο και χρήμα σε κάτι που τελικά δεν αποδίδει όσα θα έπρεπε.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να τα αλλάξεις όλα αυτά και να σταματήσεις να λύνεις άπειρες ασκήσεις γραμματικής δίχως να βλέπεις αποτέλεσμα.

Η μάθηση είναι η φυσική κατάσταση του νου και μπορείς να μάθεις ό,τι κι αν επιλέξεις σε οποιαδήποτε ηλικία. Μπορείς σήμερα κιόλας να γίνεις μέλος μιας κοινότητας που δημιουργεί μια μικρή μαθησιακή επανάσταση.  🙂

Θέλω να δώσω τη δύναμη στα χέρια των μαθητών μου, έτσι ώστε να αρχίσουν να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην εξαρτώνται από τίποτα και κανέναν έξω από αυτούς σε ό,τι αφορά τη μάθηση και την καλλιέργεια δεξιοτήτων.

 

Θα με βρεις κι εδώ: