Πώς να αποτύχεις με επιτυχία

… και να φτάσεις εκεί που πάντα ήθελες

 

Αγαπητέ αναγνώστη,

εάν είσαι έτοιμος να μάθεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τις αποτυχίες και τα λάθη του παρελθόντος, ώστε να φτάσεις στην ολοκλήρωση και εσωτερική γαλήνη που πάντα ήθελες, αυτό το γράμμα είναι το σημαντικότερο που θα διαβάσεις σήμερα.

Θα τα μάθεις όλα σε λίγο.

Πρώτα όμως θέλω να σε προειδοποιήσω για κάτι:

Όλα εξαρτώνται από την πρόθεσή σου να αναλάβεις δράση και να ακολουθήσεις τα βήματα που προτείνονται εδώ. Τα αποτελέσματα δεν είναι ποτέ ίδια για κανέναν, καθώς κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός και ορίζει διαφορετικά την επιτυχία.

Το να μάθει κανείς να αποτυγχάνει με επιτυχία, ώστε να φέρει στη ζωή του τη χαρά, και την επιβεβαίωση που επιθυμεί, είναι μια δέσμευση που απαιτεί αφοσίωση και χρόνο. Δεν είναι κάτι που θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν λύσεις δεν έχουν υπομονή και περιμένουν να δουν άμεσα αποτελέσματα, δίχως να λαμβάνουν υπόψιν πως αυτό εξαρτάται από την ίδια τους την αφοσίωση στον στόχο.

Τα αποτελέσματα που θα δεις είναι στον έλεγχό σου, εφόσον πάρεις την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη ευθύνη για τους στόχους που θέτεις.

Κάθε στόχος ενέχει το ρίσκο της αποτυχίας και αν περιμένεις άμεσα αποτελέσματα, σε συμβουλεύω να μην αγοράσεις αυτό το βιβλίο. Το να μάθεις να αποτυγχάνεις με επιτυχία για να φτάσεις εκεί που πάντα ήθελες αποτελεί μια σημαντική δεξιότητα και όπως κάθε δεξιότητα απαιτεί χρόνο και συνειδητή προσπάθεια για να την κατακτήσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μπορείς να κερδίσεις από εδώ.

Το πρόγραμμα “Πώς να αποτύχεις με επιτυχία” διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχεις διαβάσει σε ό,τι αφορά την αυτοβελτίωση και την προσωπική σου εξέλιξη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που σε βοηθά να κατανοήσεις και να χρησιμοποιήσεις παραγωγικά τα λάθη σου, ώστε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Ο λόγος είναι το γεγονός πως εμπεριέχει σαφή και άμεσα εφαρμόσιμα βήματα για να μάθεις από το παρελθόν και να χτίσεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που οδηγούν στη μελλοντική σου επιτυχία.

Επίσης, είναι κάτι που θα διαβάσεις και θα εφαρμόσεις εύκολα και ευχάριστα.

Καθώς έγραφα το βιβλίο και δημιουργούσα το συνοδευτικό υλικό είχα στο μυαλό μου το να σου δώσω ακριβώς τα βήματα και τις τεχνικές που χρειάζεσαι για να φτάσεις εκεί που θέλεις, δίχως περιττές πληροφορίες και μακροσκελείς αναλύσεις.

Μπορείς να το διαβάσεις σε ένα μεσημέρι και να ξεκινήσεις άμεσα να εφαρμόζεις στις στρατηγικές που προτείνονται.

Θα καταλάβεις αμέσως τη λογική και τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις, καθώς και το γιατί πίσω από το κάθε τι.

Εγγραφή

Μερικά από όσα θα μάθεις μέσα από το βιβλίο και το πρόγραμμα το είναι τα εξής:

 • Ποια είναι η σημαντικότερη δεξιότητα για να φτάσουμε στην επιτυχία και πώς μπορείς να την καλλιεργήσεις
 • Πώς να διαχειριστείς το άγχος, την απογοήτευση και την αίσθηση του να θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί που έπονται μιας αποτυχίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
 • Πώς να ανακαλύπτεις από εδώ και πέρα το πραγματικό πρόβλημα που κρύβεται πίσω από κάθε αποτυχία
 • Ποιος τρόπος σκέψης θα σε βοηθήσει να απομονώσεις αυτό που συνέβη ώστε να μη συνεχίσει να γίνεται μέρος της ταυτότητάς σου
 • Ποιες “μαγικές” ερωτήσεις και φράσεις μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς ή να αποφεύγεις, ώστε να κατευθύνεις το μυαλό σου να βρεις λύσεις με τη βοήθεια του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού
 • Ποιο είναι το Ένα που μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην επίτευξη στόχων
 • Πώς να διαχωρίσεις εκείνα που περνούν από το χέρι σου και μπορείς να ελέγξεις και να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά
 • Πώς να οργανώσεις τις αποτυχίες σου, ώστε να τις μετατρέψεις από επώδυνα σε πολύτιμα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι συνεχώς
 • Πώς να κινηθείς ώστε να καλύψεις όλες τις βάσεις και να διασφαλίσεις τον θρίαμβο των στόχων σου σε πολύ μεγάλο ποσοστό
 • Πώς να επεκτείνεις τη ζώνη άνεσής σου ώστε να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση σε όσα επιχειρείς
 • Με ποιον τρόπο μπορείς να αξιοποιήσεις την κριτική σκέψη και τον ορθολογισμό μέσα από συγκεκριμένα νοητικά μοντέλα για να πετύχεις
 • Ποια φίλτρα σε εμποδίζουν να φτάσεις στην επιτυχία και πώς να τα “χακάρεις” για να πετύχεις
 • Ποια νοητικά μοντέλα μπορείς να εφαρμόσεις κατά τη στοχοθεσία, ώστε να δημιουργήσεις ένα σαφές και αλεξίσφαιρο σχέδιο δράσης που να λειτουργεί σαν χάρτης και πυξίδα για το μυαλό σου

Όλοι πιστεύουν πως το να θέτεις στόχους είναι παιχνιδάκι, έτσι;

Λάθος!

Είναι κάτι πολύ απλό, απαιτεί όμως μεθοδικότητα και εστιασμένη δράση.

Σημαντικό ρόλο εδώ παίζει και η ανατροφοδότηση. Θα μάθεις λοιπόν ακόμα:

 • Πώς να ζητάς ανατροφοδότηση με τέτοιον τρόπο που να σε βοηθά να εξελίσσεσαι και να βελτιώνεσαι συνεχώς
 • Τον πιο εύκολο τρόπο να βάλεις το μυαλό σου να δουλεύει για σένα και όχι εναντίον σου
 • Πώς να χρησιμοποιείς αντισυμβατικές ερωτήσεις που να οδηγούν σε αποτελεσματικές απαντήσεις
 • Πώς να βρίσκεις λύσεις αντί να εστιάζεις στα προβλήματα

Αυτά όμως δεν είναι όλα…

Θα μάθεις πώς να καλλιεργήσεις τον τρόπο σκέψης και δράσης που χαρακτηρίζει τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον πλανήτη και να μετατρέψεις έτσι κάθε εμπόδιο σε βοτσαλάκι στο βουνό της ζωής σου! Ένα γερό βουνό δίχως κατολισθήσεις.

Θα ανακαλύψεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ίδιες σου τις λέξεις, ώστε να ξεκλειδώσεις τη δημιουργική διάνοια του μυαλού και να βρεις πόρτες εκεί που μέχρι πρότινως έβλεπες μόνο τοίχους.

Επίσης, σου αποκαλύπτω:

 • Ποια είναι η χειρότερη ερώτηση που μπορείς να θέσεις στον εαυτό σου, όταν θέλεις να βρεις τη λύση σε κάποιο πρόβλημα
 • Πώς να “χακάρεις” το σύστημα, να γλιτώσεις χρόνο και να πάρεις πολύτιμα μαθήματα χωρίς να χρειάζεται να ξεβολευτείς
 • Τι μπορείς να κάνεις για να ανακαλύψεις και να αλλάξεις πεποιθήσεις που σε εμποδίζουν να φτάσεις εκεί που θέλεις
 • Πώς να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους άλλους, ώστε να πάψεις να νιώθεις ότι σε κρίνουν και να παίρνεις πολύτιμη ανατροφοδότηση αντί να κάνεις άσκοπες εικασίες

Έχεις δίκιο. Όλα αυτά είναι πράγματα που θα έπρεπε να μαθαίνουμε μεγαλώνοντας, καθώς έχουν τη δύναμη να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες κάθε ανθρώπου και να τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Αποτελούν όμως μόνο το κερασάκι στην τούρτα, καθώς θα σου δώσω πρόσβαση σε πολύ περισσότερα από ένα απλό βιβλίο.

Το όραμά μου είναι το να αποδομήσουμε μαζί την έννοια της αποτυχίας και να δημιουργήσουμε ένα κίνημα από ανθρώπους που είναι και κάνουν αυτό για το οποίο γεννήθηκαν.

Βλέπεις, όσο κι αν έχουμε την τάση να περιπλέκουμε τα πράγματα και να βρίσκουμε διάφορους λόγους που κάποιος στόχος απέτυχε, η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο: Όρισε έναν ξεκάθαρο στόχο.

Βήμα 2ο: Δημιούργησε ένα σαφές πλάνο δράσης και ακολούθησέ το με αφοσίωση.

Το πρώτο βήμα ακούγεται απλό, δε μαθαίνουμε όμως ποτέ το πώς.

Αν δε γνωρίζουμε πώς να οργανώσουμε σωστά τη δράση μας και να θέσουμε έπειτα τον στόχο, πώς να περάσουμε στο 2ο βήμα;

Πώς φτάνουμε στο σημείο να δημιουργήσουμε ένα αλεξίσφαιρο σχέδιο δράσης γύρω από τον στόχο μας;

Υπάρχει τρόπος και πολύ συγκεκριμένα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να το κάνεις.

Και μετά να το ξανακάνεις για κάθε στόχο που θέλεις να πετύχεις. Να ξέρεις πως οτιδήποτε θέλεις, το μπορείς.

Τι μπορείς να κάνεις τώρα:

Μπορείς να επενδύσεις στο πρόγραμμα και να λάβεις άμεσα ως pdf το eBook “Πώς να αποτύχεις με επιτυχία” καθώς και το συνοδευτικό υλικό με τις ασκήσεις και τον οδηγό που θα σε βοηθήσουν στο ταξίδι σου.

Πρόκειται για το βιβλίο και το πρόγραμμα που θα ήθελα να είχε στα χέρια του ο κατά δέκα χρόνια νεαρότερος εαυτός μου.

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια χρειάστηκε να κάνω πολλά λάθη, να απογοητευτώ πολλές φορές, να δοκιμάσω πράγματα που απέτυχαν και μου άνοιξαν τα μάτια, να κάνω εκπαιδεύσεις, για να φτάσω στα συμπεράσματα και τις στρατηγικές που σου δίνω εδώ.

Θέλω να έχεις στα χέρια σου ένα σχέδιο δράσης που να λειτουργεί, ώστε να μη χρειαστεί να χάσεις τον χρόνο που έχασα εγώ αναζητώντας τον τρόπο να πετύχω όσα θέλω.

Δυστυχώς, δε μπορώ να το κάνω για τον νεαρότερο εαυτό μου. Μπορώ όμως να το κάνω για σένα και θέλω η επένδυσή σου να σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο και να σε φτάσει εκεί που θέλεις.

Εγγραφή

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, θα μεταφερθείς σε μια σελίδα από όπου θα μπορείς να κατεβάσεις στη συσκευή σου το βιβλίο μαζί με όλο το συνοδευτικό υλικό και να ξεκινήσεις αμέσως να το διαβάζεις.

Στόχος μου είναι να σου δώσω όσο περισσότερη αξία γίνεται και το μόνο που θέλω να έχεις στο μυαλό σου είναι ένα:

Ο χρόνος είναι ζωτικής σημασίας. Είτε αποφασίσεις να αναλάβεις δράση είτε όχι, ο χρόνος θα περάσει.

Και κάτι τελευταίο:

Με την αγορά του βιβλίου έχεις το δικαίωμα συμμετοχής στα αποκλειστικά Masterminds που θα γίνονται κάθε δύο εβδομάδες με στόχο να μπορούμε να τα πούμε από εκεί live και να υποστηρίξω τη δράση σου ακόμα περισσότερο.

Το βιβλίο και το συνοδευτικό υλικό από μόνα τους θα σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Η πρόθεσή μου όμως είναι να σου δώσω όσο περισσότερα μπορώ.

Πολλές φορές η υλοποίηση ενός στόχου φαντάζει πολύ μοναχικό ταξίδι. Η συμμετοχή σε μια υποστηρικτική ομάδα και ένα Mastermind όμως μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και να μας δώσει έμπνευση και κίνητρο ακόμα και όταν πάμε να τα χάσουμε.

Οπότε, ναι.

Στην πραγματικότητα παίρνεις αυτό το βιβλίο μαζί με το συνοδευτικό του υλικό και τη συμμετοχή σου σε ένα Mastermind που θα σε βοηθήσει να πας ακόμα παραπέρα.

Σε ευχαριστώ που αφιέρωσες τον χρόνο να διαβάσεις αυτό το γράμμα και ανυπομονώ να ακούσω σύντομα νέα σου!

Φύλλις

 

Υ.Γ. 1: Εάν είσαι ένας από εκείνους που έκαναν απευθείας scroll για να παραλείψουν τα παραπάνω και να φτάσουν στο τέλος, αυτό που μπορείς να κερδίσεις εδώ είναι το εξής:

Σου δίνω πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα (βιβλίο και συνοδευτικό υποστηρικτικό υλικό) που σου παρέχει όλα τα εργαλεία για να μάθεις πώς να χρησιμοποιήσεις κάθε λάθος του παρελθόντος σαν σκαλοπάτι για να οργανώσεις τους στόχους σου κατάλληλα και να δώσεις στον εαυτό σου αυτό που λαχταρά.

Μέσα σ’ όλα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε αποκλειστικά Masterminds που γίνονται κάθε δύο εβδομάδες, ώστε να σου προσφέρω ακόμα περισσότερα και αυτό δίχως να πληρώσεις τίποτα επιπλέον.

Το όραμά μου είναι το να αποδομήσουμε μαζί την έννοια της αποτυχίας και να δημιουργήσουμε ένα κίνημα από ανθρώπους που είναι και κάνουν αυτό για το οποίο γεννήθηκαν.

Πιστεύω πως ήρθαμε όλοι εδώ για να λάμψουμε και με το βιβλίο θέλω να σε βοηθήσω να πετύχεις αυτά που θέλεις και να μπορέσεις να προσφέρεις το δώρο της μοναδικότητάς σου στον κόσμο.

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, θα μεταφερθείς σε μια σελίδα από όπου θα μπορείς να κατεβάσεις στη συσκευή σου το βιβλίο μαζί με όλο το συνοδευτικό υλικό και να ξεκινήσεις αμέσως να το διαβάζεις.

Θα χαρώ να σε δω εκεί!

Υ.Γ. 2: Αν το βιβλίο και το συνοδευτικό πρόγραμμα είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, όμως θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα πριν προχωρήσεις στην εγγραφή σου, προτείνω να γραφτείς στην κλειστή ομάδα Facebook όπου μοιράζομαι επιπλέον υλικό με άλλους ανθρώπους σαν εσένα. Θα τη βρεις εδώ.

Εγγραφή