0
Εβδομάδες
1
Στόχος
0
Τελευταίες θέσεις

Αν… 

→ έχεις ανοιχτό μυαλό και είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά απ’ ότι έχεις συνηθίσει

→ είσαι έτοιμος/η να δεσμευτείς στη διαδικασία και να περνάς στη δράση, δίχως «δεν μπορώ» και «δεν γίνεται»

→ τολμάς να οραματιστείς κάτι πολύ μεγάλο για τον εαυτό σου και να δεσμευτείς σε αυτό, ανεξάρτητα από το αν τώρα είσαι σε θέση να το υλοποιήσεις

→ είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω πράγματα που σε έφεραν ως εδώ και να μάθεις να εστιάζεις σε εκείνο το 20% που μπορεί πραγματικά να σε πάει παραπέρα

… τότε μάλλον θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πρώτα τι ΔΕΝ σημαίνει 10x mindset:

 • Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις τον στόχο σου, να τον πολλαπλασιάσεις επί 10 και έπειτα να πολλαπλασιάσεις και την προσπάθεια που καταβάλλεις επί 10.
 • Δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις περισσότερα από αυτά που ήδη κάνεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις.
 • Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου αλόγιστα και να αφήσεις όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να υποφέρουν για να πετύχεις αυτό το 10x που θέλεις.

Τι σημαίνει 10x mindset:

 • Σημαίνει αρχικά το να έχεις πολύ ξεκάθαρη πρόθεση και εικόνα για το ιδανικό σου μέλλον – τον ιδανικό εαυτό που οραματίζεσαι.
 • Σημαίνει ότι έχεις επενδύσει τον χρόνο και την προσπάθεια στην απαραίτητη ενδοσκόπηση για να ορίσεις τις αξίες και τα θέλω σου, καθώς και όσα είναι για σένα αδιαπραγμάτευτα.
 • Σημαίνει ότι έχεις βάλει κάτω τα δεδομένα της ζωής σου και τα έχεις χρησιμοποιήσει ως αφετηρία για να ορίσεις τον 10x στόχο σου.
 • Σημαίνει ότι με βάση αυτά τα δεδομένα έχεις αποφασίσει ποιο είναι το 20% που οδηγεί στο 80% των αποτελεσματων σε ό,τι θέλεις να πετύχεις.
 • Σημαίνει το να είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις πίσω ό,τι σε κρατάει πίσω, και να βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις. Με λίγα λόγια, λες “όχι” πιο συχνά απ’ ότι λες “ναι”.
 • Σημαίνει ότι δεν προσκολλάσαι σε καταστάσεις, αντιθέτως βλέπεις τον εαυτό σου ως ον με τη δυνατότητα να αλλάζει και να εξελίσσεται διαρκώς.
 • Σημαίνει ότι δεν επιτρέπεις στο FOMO (Fear Of Missing Out) να σε βγάλει εκτός πορείας.
 • Σημαίνει ότι έχεις πάρει την απόφαση και έχεις δεσμευτεί 100% στην ιδανική σου εκδοχή.
 • Σημαίνει ότι σέβεσαι την ισορροπία της ζωής σου και φροντίζεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου, διότι ξέρεις ότι χωρίς αυτά δεν υπάρχει 10x.

Στο δίμηνο πρόγραμμα ομαδικού coaching που ξεκινά τον Σεπτέμβριο θα πάρουμε όλα τα δυνατά στοιχεία του ατομικού coaching και θα τα συνδυάσουμε με τη διαδικασία του mastermind.

Εάν έχουμε δουλέψει μαζί, έχεις ήδη μια ιδέα του τι εννοώ.

Πάμε να δούμε πώς θα δουλέψουμε.

Ο στόχος μας:

Να αποκτήσεις διαύγεια για το τι κάνεις και γιατί, να μάθεις να σκέφτεσαι και να δρας με όρους 10x, και να μπορέσεις έτσι να δημιουργήσεις τις συνθήκες για 10x ανάπτυξη στη ζωή σου.

Θα επιλέξεις έναν συγκεκριμένο τομέα και στόχο πάνω στον οποίο θα δουλέψεις κατά τη διάρκεια τους προγράμματος.

(Το χρονοδιάγραμμα του στόχου εξαρτάται από τον στόχο. Μπορεί να είναι τρεις μήνες ή δύο χρόνια.)

Στο πρόγραμμα θα αποκτήσεις τα εργαλεία και την υποστήριξη για να συνεχίσεις να προχωράς με σταθερά βήματα και αφού ολοκληρώσουμε τις συνεδρίες μας.

Μπορεί να είναι το να φέρεις 1000 νέες εγγραφές στο newsletter σου, να γράψεις εκείνο το βιβλίο που αναβάλλεις και να το εκδόσεις, ή να αυξήσεις τα έσοδα της επιχείρησής σου κατά €10.000. Μπορεί ακόμα να είναι το να παραιτηθείς από τη δουλειά που κάνεις τώρα και να βρεις κάτι καλύτερο ή να ξεκινήσεις κάτι δικό σου.

Τι θα δουλέψουμε:

Mental models και προσεγγίσεις, και το πώς να τα εφαρμόσεις στην πράξη για να έχεις αυξημένη διαύγεια, να παίρνεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, και να εστιάζεις αποτελεσματικά. Επιγραμματικά τα κεντρικά:

 • Μελλοντικός εαυτός & Growth Mindset
 • Αξίες/ Θέλω/ Πρόθεση
 • Πρώτες Αρχές και πώς να δεις τη Μεγάλη Εικόνα για να επιλέξεις τα επιμέρους
 • Αρχή του Pareto (Κανόνας 80/20 και πρακτική εφαρμογή)
 • Την «τέχνη» του να αφήνεις πράγματα πίσω
 • Στοχοθέτηση με γνώμονα τα παραπάνω και με σεβασμό στην ισορροπία της ζωής σου

Πώς όλα αυτά οδηγούν σε ανάπτυξη;

→ Επειδή όταν έχεις διαύγεια γύρω από το ποιος είσαι, τι κάνεις και γιατί, αποκτάς την ικανότητα να εστιάζεις σε εκείνα τα λίγα που οδηγούν στη ζωή που θέλεις.
→ Αυτό σε βοηθά να προσαρμόζεις τη δράση σου ώστε να “προσελκύεις” τις κατάλληλες καταστάσεις και τους κατάλληλους ανθρώπους, καθώς δημιουργείς ευκαιρίες για τον εαυτό σου. 
→ Και όταν ξέρεις τι να κάνεις και – κυρίως – τι να μην κάνεις, είναι που έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον 10x εαυτό που σε περιμένει στο ιδανικό σου μέλλον.

Πώς θα δουλέψουμε για τον 10x εαυτό σου:

Το πρόγραμμα αποτελεί έναν συνδυασμό coaching και της φιλοσοφίας του mastermind.

→ Οι συναντήσεις μας είναι προγραμματισμένες να γίνονται διαδικτυακά σε εβδομαδιαία βάση – κάθε Τρίτη στις 19:00 – ξεκινώντας από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Η διάρκεια της κάθε συνάντησης είναι 2 ώρες και συνολικά θα κάνουμε 8 συναντήσεις. (Λήξη προγράμματος: 7 Νοεμβρίου 2023)

→ Από την αρχή του προγράμματος θα σου ανατεθεί ένας/μία accountability partner μέσα από την ομάδα. Η δουλειά σας είναι να δίνετε σε τακτική βάση “αναφορά” ο ένας στον άλλο ως προς τη δράση σας σε σχέση με το πρόγραμμα. Ιδανικά, σε καθημερινό επίπεδο. 
→ Το πρόγραμμα είναι μοιρασμένο σε 4 κύκλους και κάθε κύκλος αποτελείται από δύο συναντήσεις. 

Αυτό σημαίνει ότι στην 1η, 3η, 5η και 7η συνάντηση η έμφαση θα δοθεί στη διδασκαλία των εννοιών που θα δουλέψουμε και το coaching γύρω από αυτές. Ο στόχος είναι να κατανοηθούν για να μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη.

Στην 2η, 4η, 6η και 8η συνάντηση θα εστιάζουμε στο feedback γύρω από τη δράση που ανέλαβε το κάθε μέλος, με έμφαση στις ασκήσεις και πρακτικές που συζητήθηκαν στην αμέσως προηγούμενη συνεδρία μας.

 

Συνεδρία Teaching – Q&A – Coaching Mastermind – Feedback
19/9/23
26/9/23
3/10/23
10/10/23
17/17/23
24/10/23
31/10/23
7/11/23

 

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να καλλιεργήσεις το 10x mindset ως νέα δεξιότητα, θα μπορείς να αξιοποιήσεις το feedback από την ομάδα σε ότι αφορά όσα δοκιμάζεις στην πράξη, και θα αξιοποιείς τη δυναμική του mastermind για να ανακαλύπτεις τυφλά σημεία αλλά και νέες δυνατότητες που πιθανότατα δεν θα μπορούσες να δεις μόνος/η σου.

Το πρόγραμμα έχει στο επίκεντρο τη δράση. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον γραφτείς, θα πρέπει να είσαι συνεπής στο υλικό που θα δουλέψουμε ώστε να έρχεσαι με πολύτιμο feedback σε κάθε μας συνεδρία. Διαφορετικά, αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα και τον/την accountability partner σου.

→ Τέλος, θα συμμετέχεις σε ένα κρυφό ομαδικό chatroom στο οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς με όλα τα υπόλοιπα μέλη, και να μοιράζεσαι σκέψεις και άλλο υλικό. Αυτό το chatroom θα παραμείνει ενεργό και μετά το πέρας τους προγράμματος, ώστε να διατηρηθεί η επικοινωνία και η υποστήριξη από την ομάδα.

Ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να αλλάξεις τρόπο σκέψης και δράσης. Είναι όμως απαραίτητο αν θέλεις να δεις πραγματική αλλαγή. 

Γιατί;

 • Αν μπορούσε να υπάρξει εκθετική πρόοδος με τον τρόπο που τώρα σκέφτεσαι, μάλλον θα την είχες ήδη και δεν θα διάβαζες αυτές τις λέξεις.

 

 • Η προσέγγισή μας αφορά σε ανάπτυξη που αγγίζει κάθε τομέα της ζωής σου. Αν φοβάσαι να οραματιστείς την ιδανική σου ζωή έξω από αυτά που έχεις συνηθίσει, το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να περάσεις στις δράσεις που οδηγούν στον 10x εαυτό σου.

 

 • Ένα βασικό κομμάτι του κανόνα 80/20 που δυσκολεύει τους περισσότερους ανθρώπους είναι όλα εκείνα που πρέπει να αφήσουν πίσω για να δουλέψει ο κανόνας αυτός. Αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις πίσω εκείνα που σε έφεραν ως εδώ, αλλά πλέον αποτελούν βαρίδια που σε κρατούν στάσιμο/η, δεν πρόκειται να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Η δική μου πρόθεση πίσω από τη δημιουργία του προγράμματος είναι:

Να σου παρέχω το υποστηρικτικό πλαίσιο και το accountability για να το κάνεις.

Να σου δώσω τα εργαλεία που θα συνεχίσουν να σε βοηθούν να πετυχαίνεις τους 10x στόχους σου, ώστε να συνεχίσεις να δημιουργείς την πραγματικότητα που θέλεις και σου αξίζει.

Να σε βοηθήσω να αποκτήσεις το mindset, τη δομή και τη διαύγεια που απαιτείται για να δημιουργήσεις την 10x εκδοχή σου.

Με δικά σας λόγια:

Έχε υπόψη ότι οι θέσεις για το πρόγραμμα είναι περιορισμένες και ότι υπάρχει ήδη αυξημένο ενδιαφέρον.

Μπορείς να εξοφλήσεις το πρόγραμμα σε δύο δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται με την εγγραφή σου και τη δεύτερη σε έναν μήνα από τώρα.

Για τις εγγραφές που θα γίνουν με εφάπαξ καταβολή ισχύει έκπτωση αξίας €40 επί της αρχικής. 

Για να ισχύσει η έκπτωσή σου θα χρειαστεί να καταχωρήσεις τον κωδικό 10XMINDSET στο πεδίο “Προσθήκη κωδικού προωθητικής ενέργειας” που θα βρεις στο checkout.

Οι εγγραφές θα κλείσουν στις 10 Σεπτεμβρίου ή μόλις συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις.

Λίγο αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα λάβεις ένα email με οδηγίες για τα επόμενα βήματα.

Λοιπόν; Έτοιμος/η για level up στην ανάπτυξη σου;

Έχε υπόψη ότι οι θέσεις για το πρόγραμμα είναι περιορισμένες και ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για φέτος οι εγγραφές έχουν κλείσει και το πρόγραμμα θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2024.

Αν θέλεις να ενημερωθείς από τους πρώτους και να έχεις την ευκαιρία να κρατήσεις τη θέση σου εγκαίρως, μπορείς να γραφτείς από τώρα στη λίστα αναμονής.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη λίστα αναμονής και θα φροντίσουμε να λάβεις ενημέρωση όταν έρθει η ώρα.