Σε ευχαριστώ!

Σε ευχαριστώ!

Σε ευχαριστώ πολύ για την εγγραφή σου στο newsletter μου και την εμπιστοσύνη που δείχνεις στη δουλειά μου!

Παρακαλώ τσέκαρε το inbox σου για το email που σου έστειλα. Αν δεν το βρίσκεις, ρίξε μια ματιά στα “Spam” ή στα “Promotions”. Μερικές φορές τα emails χάνουν τον δρόμο τους. 🙂

Σε περιμένει εκεί το δώρο σου και είμαι σίγουρη ότι θα αντλήσεις μεγάλη αξία από αυτό, όπως και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι. Μάλιστα, δεν θα μείνω μόνο σε αυτό…

Μέσα στις επόμενες μέρες θα μοιραστώ μαζί σου μερικά ακόμα πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου ανάπτυξη. Και φυσικά θα λαμβάνεις κάθε Παρασκευή το newsletter μου Φυλλισοφίες, που είναι πάντα γεμάτο πολύτιμα εργαλεία για την ανάπτυξή σου.

Στόχος μου είναι να σου παρέχω πάντα επιλεγμένο υλικό υψηλής αξίας που να σε βοηθά στην αυτογνωσία και την ανάπτυξή σου, καθώς και στο να δημιουργήσεις τη ζωή όπως τη θέλεις.

Πάμε όμως να σου κάνω μία σύντομη ξενάγηση για να δεις τι σε περιμένει εδώ… 🙂

Χρήσιμο υλικό:

Προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης:

Προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης:

Είναι οι στόχοι σου SMART; Εδώ θα μάθεις πώς να εφαρμόζεις στην πράξη τη SMART στοχοθέτηση και να αρχίσεις να θέτεις στόχους... καταδικασμένους να πετύχουν!

Στο πρόγραμμα αυτό επικεντρωνόμαστε στο να σπάσεις το δικό σου προσωπικό «γυάλινο ταβάνι» και να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις βρει τον τρόπο. Εστιάζουμε στο να μπορέσεις να εντοπίσεις τα τυφλά σημεία που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, και στο να μπορέσεις να τα αλλάξεις.

Αν ανήκεις στα άτομα που βλέπουν την εξέλιξή τους σοβαρά και έχουν βαρεθεί να κάνουν κύκλους γύρω από τον εαυτό τους, μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να ενημερωθείς πρώτος/η μόλις ανοίξουν οι εγγραφές.

Το πρόγραμμα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε αυτό το επεισόδιο συζητάμε τρόπους σκέψης που χρειαζόμαστε, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε και να τα έχουμε όλα.

Σε αυτό το workshop που αποτελείται από δύο μέρη θέτουμε τα θεμέλια του τρόπου σκέψης που θα χρειαστείς για να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Θα μάθεις να εφαρμόζεις ένα δοκιμασμένο σύστημα. Ένα σύστημα που θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις, να αξιολογήσεις και να βελτιστοποιήσεις τη δράση που χτίζει την αυτοπεποίθησή σου.

Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να δουλέψουμε μαζί σε ατομικό επίπεδο, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτησή σου επιλέγοντας το παρακάτω κουμπί.

Έχε υπόψη σου ότι αναλαμβάνω ελάχιστα ατομικά. Το αν θα προχωρήσουμε σε ατομικό πρόγραμμα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα στο πρόγραμμά μου.

GROWTH ACADEMY: Η κοινότητά μας

Μπορείς. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα εδώ και η κοινότητά μας έχει φτιαχτεί για να σε υποστηρίξει. Μπορεί να γραφτείς εντελώς δωρεάν και να γίνεις μέρος ενός community από ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσύ και έχουν την προσωπική τους ανάπτυξη ως προτεραιότητα.

Χαίρομαι πολύ που μπήκες στην παρέα μας! Τα λέμε από το newsletter!

Χαίρομαι πολύ που μπήκες στην παρέα μας! Τα λέμε από το newsletter!

Φύλλις Γαβριηλίδου

Copyright © 2023 Φύλλις Γαβριηλίδου®. All rights reserved.