Το επόμενό σου βήμα…

Το επόμενό σου βήμα…

Καλώς ήρθες!

Βρέθηκες εδώ πιθανότατα αφού διάβασες τον οδηγό The Mindset Hacking Handbook.

Το Mindset Hacking Handbook ήταν το πρώτο βήμα για να αρχίσεις να εστιάζεις σε εκείνα που θα σε βοηθήσουν πραγματικά να αναπτυχθείς και να δημιουργήσεις τη ζωή όπως τη θέλεις. Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Αν είσαι έτοιμος/η να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσει να φέρεις την αφθονία και την ανάπτυξη που σου αξίζει στη ζωή σου, ο οδηγός «Η αυτοπεποίθηση και τα μυστικά της» έχει γραφτεί για σένα.

Πρόκειται για το ebook που σου προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις το mindset που οδηγεί σε πραγματική αυτοπεποίθηση. Βασισμένο στη Συμπεριφορική Ψυχολογία και τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό.

Πάρε μια γεύση και κάν το δικό σου εδώ:

Πάρε μια γεύση και κάν το δικό σου εδώ:

Ή ρίξε μια ματιά στα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης που έχω δημιουργήσει:

Ή ρίξε μια ματιά στα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης που έχω δημιουργήσει:

Είναι οι στόχοι σου SMART; Εδώ θα μάθεις πώς να εφαρμόζεις στην πράξη τη SMART στοχοθέτηση και να αρχίσεις να θέτεις στόχους... καταδικασμένους να πετύχουν!

Στο πρόγραμμα αυτό επικεντρωνόμαστε στο να σπάσεις το δικό σου προσωπικό «γυάλινο ταβάνι» και να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις βρει τον τρόπο. Εστιάζουμε στο να μπορέσεις να εντοπίσεις τα τυφλά σημεία που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, και στο να μπορέσεις να τα αλλάξεις.

Αν ανήκεις στα άτομα που βλέπουν την εξέλιξή τους σοβαρά και έχουν βαρεθεί να κάνουν κύκλους γύρω από τον εαυτό τους, μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να ενημερωθείς πρώτος/η μόλις ανοίξουν οι εγγραφές.

Το πρόγραμμα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε αυτό το επεισόδιο συζητάμε τρόπους σκέψης που χρειαζόμαστε, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε και να τα έχουμε όλα.

Σε αυτό το workshop που αποτελείται από δύο μέρη θέτουμε τα θεμέλια του τρόπου σκέψης που θα χρειαστείς για να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Θα μάθεις να εφαρμόζεις ένα δοκιμασμένο σύστημα. Ένα σύστημα που θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις, να αξιολογήσεις και να βελτιστοποιήσεις τη δράση που χτίζει την αυτοπεποίθησή σου.

Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να δουλέψουμε μαζί σε ατομικό επίπεδο, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτησή σου επιλέγοντας το παρακάτω κουμπί.

Έχε υπόψη σου ότι αναλαμβάνω ελάχιστα ατομικά. Το αν θα προχωρήσουμε σε ατομικό πρόγραμμα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα στο πρόγραμμά μου.

GROWTH ACADEMY: Η κοινότητά μας

Μπορείς. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα εδώ και η κοινότητά μας έχει φτιαχτεί για να σε υποστηρίξει. Μπορεί να γραφτείς εντελώς δωρεάν και να γίνεις μέρος ενός community από ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσύ και έχουν την προσωπική τους ανάπτυξη ως προτεραιότητα.

Φύλλις Γαβριηλίδου

Copyright © 2023 Φύλλις Γαβριηλίδου®. All rights reserved.