«Η επιτυχία ενός ανθρώπου στη ζωή μπορεί να μετρηθεί σε άμεση αναλογία με την αυτοπεποίθησή του.»

«Η επιτυχία ενός ανθρώπου στη ζωή μπορεί να μετρηθεί σε άμεση αναλογία με την αυτοπεποίθησή του.»

«Η επιτυχία ενός ανθρώπου στη ζωή μπορεί να μετρηθεί σε άμεση αναλογία με την αυτοπεποίθησή του.»

Workshop: Τα Μυστικά της Αυτοπεποίθησης

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 11:00 – 15:00

Πώς δημιουργώ το μονοπάτι για να καλλιεργήσω την αυτοπεποίθησή μου;

Σκέφτεσαι μερικές φορές ότι αν πίστευες περισσότερο στον εαυτό σου, θα μπορούσες να πετύχεις πολλά παραπάνω πράγματα;

Ότι θα κυνηγούσες ευκαιρίες και θα πετύχαινες περισσότερα στα επαγγελματικά;

Ότι θα τολμούσες να ρισκάρεις και να μάθεις μέσα από αυτό;

Ότι θα είχες καλύτερες σχέσεις;

Συχνά ο φόβος μπροστά στην αποτυχία, η πιθανή απόρριψη και το ίδιο το περιβάλλον στο οποίο μπορεί να βρισκόμαστε μας κρατάνε πίσω. Δεν μας αφήνουν να πιστέψουμε ότι έχουμε επιλογές. Ότι μπορούμε να είμαστε και να κάνουμε περισσότερα.

Η στασιμότητα, το άγχος, η διαρκής αίσθηση ανασφάλειας είναι μόνο μερικές από τις επιπτώσεις που αυτό έχει. 

Και όλα αυτά διαιωνίζουν τον φαύλο κύκλο και σε ρίχνουν ψυχολογικά. Είναι έτσι;

Είμαι σίγουρη ότι έχεις δοκιμάσει ήδη πολλά πράγματα για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει/διαβάσει/δει πολλά γύρω από το τι είναι αυτοπεποίθηση και τι χρειάζεται να κάνεις για να την αποκτήσεις.

Ίσως έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τη στάση του σώματός σου, να κάνεις πιο δυνατές χειραψίες, να προσποιηθείς ότι την έχεις μέχρι να την κατακτήσεις – το λεγόμενο “fake it ‘till you make it”. Μπορεί ακόμα να προσπάθησες να τη χακάρεις μέσα από το ντύσιμο.

Για να είσαι εδώ θα υποθέσω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν λειτούργησε για σένα.

Δεν λειτούργησε γιατί όλα αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση, όχι όμως να έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτή η διαφορά, όπως καταλαβαίνεις, είναι τεράστια.

Αν είσαι έτοιμος/η να αποκτήσεις το mindset που θα σε βοηθήσει να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου και ταυτόχρονα να δημιουργήσεις ένα ξεκάθαρο μονοπάτι για να την καλλιεργήσεις, το workshop «Η αυτοπεποίθηση και τα μυστικά της» είναι φτιαγμένο για σένα.

Δημιούργησα για σένα το framework που θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα και να αρχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου. 

Στόχος μας είναι να αποκτήσεις τα κατάλληλα mental models για να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις την αυτοπεποίθηση ως αυτό που είναι: μια δεξιότητα

Θα αναλύσουμε τα δομικά της στοιχεία και θα δούμε πώς χρειάζεται να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους, και να δημιουργήσουμε έτσι μέσα από τις κατάλληλες δράσεις τις συνθήκες για να αρχίσεις να νιώθεις όλο και μεγαλύτερη σιγουριά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χτίζουν αυτοπεποίθηση επειδή δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί.

Πολλοί δεν τα καταφέρνουν επίσης, επειδή εστιάζουν μόνο στο παρελθόν, τις απορρίψεις και τις αρνητικές εμπειρίες που είχαν.

Το να βρεις τον τρόπο να παίρνεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, να αναλαμβάνεις τις κατάλληλες δράσεις και να αυτοπροσδιορίζεσαι έχοντας τα σωστά για σένα κριτήρια, είναι ζωτικής σημασίας.

Ο στόχος μας σε αυτό το εργαστήριο είναι να τα αναπλαισιώσουμε όλα αυτά και να αποκτήσεις τα εργαλεία για να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου.

Τι περιλαμβάνει η εγγραφή σου:

Ασκήσεις προετοιμασίας:

Πριν το workshop θα σου στείλω 3 ξεχωριστά emails με σημαντικές ασκήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις για να προετοιμαστείς για όσα θα δουλέψουμε μαζί

Το ίδιο το workshop διάρκειας 4 ωρών (Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 11:00-15:00) όπου θα εστιάσουμε στα εξής:

  • Κατανόηση των απαραίτητων mental models: Εδώ θέτουμε τα θεμέλια του τρόπου σκέψης που θα χρειαστείς για να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου
  • Κατανόηση των δομικών συστατικών της αυτοπεποίθησης: Έχοντας κατανοήσει όσα την απαρτίζουν θα αποκτήσεις πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα του πώς να τη φέρεις στη ζωή σου
  • Ορισμός ξεκάθαρης πρόθεσης: Η πρόθεση που έχεις για τη ζωή και την αυτοεικόνα σου ορίζει τις επιλογές που θα κάνεις για να αυξήσεις τη σιγουριά που αισθάνεσαι
  • Καθημερινό σύστημα καταγραφής (tracking): Θα μάθεις να εφαρμόζεις ένα δοκιμασμένο σύστημα, που θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις, να αξιολογήσεις και να βελτιστοποιήσεις τη δράση που χτίζει την αυτοπεποίθησή σου
  • Ασκήσεις αυτοπαρατήρησης: Συστήματα για να μπορέσεις μετά το workshop να συνεχίσεις να δουλεύεις αποτελεσματικά με την αυτοπεποίθησή σου
  • Q&A με τις δικές σου ερωτήσεις

Μία δεύτερη follow up κλήση 3 μήνες μετά το αρχικό workshop (Κυριακή 17 Μαρτίου 2024):

Σε αυτήν την κλήση θα κάνουμε ένα recap των βασικών mental models που δουλέψαμε, θα εστιάσουμε στο να μοιραστούν οι συμμετέχοντες την πρόοδό τους και θα συζητήσουμε πιθανές λύσεις που θα βοηθήσουν στο περαιτέρω χτίσιμο της αυτοπεποίθησής τους.

Έχε υπόψη ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ:

Κατοχύρωσε τη θέση σου εδώ:
€139