Ιδέες, marketing και επιτυχία – με τον Business & Marketing Consultant Tolee Fotitzidis

Ιδέες, marketing και επιτυχία – με τον Business & Marketing Consultant Tolee Fotitzidis

από Φύλλις Γαβριηλίδου
184 επισκέψεις

Είναι digital marketeer, strategist, blogger και ομιλητής σε διάφορα business events.

Επίσης είναι άντρας της Μαρίας και μπαμπάς της Αναστασίας και της Αριάννας.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με projects που έχουν μεγαλύτερη έμφαση στην online επικοινωνία. Ξεκινώντας από απλά websites μέχρι πολύπλοκα portals και e-shops, ακόμα και προεκλογικές καμπάνιες.
Έχει περάσει από προγραμματισμό, σχεδιασμό και επικοινωνιακή και προωθητική στρατηγική.

Τον τελευταίο χρόνο βοηθούσε brands που αντιπροσωπεύονται σε πάνω από 60 χώρες. Στόχος ήταν να διαφοροποιηθούν μέσα σε όλο το θόρυβο που επικρατεί online.
Εγώ θα σου πω πως είναι από τα πιο φιλοσοφημένα άτομα που γνωρίζω και πως έχει καταλάβει πολύ καλά πώς λειτουργεί η αγορά αλλά κυρίως ποια είναι η πραγματική ουσία στη ζωή.

Θα σου πει πως οι ιδέες είναι σημαντικές και ειδικά εκείνες που πιστεύεις πως ίσως και να μην πετύχουν, γιατί είναι εκείνες που κάνουν τον κόσμο να γυρίζει και να μαγεύεται κι εσένα να χάνεις τον ύπνο σου από ενθουσιασμό (ιδανικά 🙂 )

Θα μας ακούσεις και δεις στο Facebook της σελίδας καθώς και στο podcast της εκπομπής παρακάτω για να μπορείς να το απολαύσεις όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις από το κινητό ή το τάμπλετ σου.

Περισσότερα για τον Τόλη θα βρεις στα παρακάτω links:

blog&site : www.toleemedia.com
facebook page: www.facebook.com/toleemedia

Μπορείς να ακούσεις τη συνέντευξη εδώ ή να κατεβάσεις την εφαρμογή podbean ή stitcher στο κινητό σου, να κάνεις εγγραφή στην εκπομπή και να έχεις άμεση πρόσβαση από παντού. Αν πάλι είσαι χρήστης iPhone μπορείς να τη βρεις στο iTunes.Listen to Stitcher


 

 

Το post “Ιδέες, marketing και επιτυχία” με τον Business & Marketing Consultant Tolee Fotitzidis δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη σελίδα Φάε τη σοκολάτα σου και στο podcast Phyllisophies.

Άφησέ το σχόλιό σου

20 − 5 =