Στόχοι, κίνητρα κι εμπόδια  – με την ομάδα Knit2Lead

Στόχοι, κίνητρα κι εμπόδια – με την ομάδα Knit2Lead

από Φύλλις Γαβριηλίδου
218 επισκέψεις
Στο παρόν επεισόδιο έχω τη χαρά να φιλοξενώ στο podcast πέντε νέες κοπέλες – φοιτήτριες – που εδώ και έναν χρόνο κάνουν κάτι αξιέπαινο. Έχουν ιδρύσει την ομάδα Knit2Lead και μαζί συζητάμε, χρησιμοποιώντας τη δράση τους ως παράδειγμα, κάτι που μας απασχολεί όλους: την επίτευξη στόχων, ειδικά όταν πρόκειται για δύσκολα εγχειρήματα, μπροστά στα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι το βάζουν κάτω.
Μεταξύ άλλων θα μάθετε τι είναι το Knit2Lead, σε ποιους/ ποιες απευθύνεται, για τα workshops και τα σεμινάρια που διοργανώνονται από την ομάδα, καθώς και τον κεντρικό στόχο που κρύβεται πίσω από το εγχείρημα. Πάνω από όλα, όμως, πιστεύω πως θα εμπνευστείτε και και αισθανθείτε κι εσείς πως όσο υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τους άλλους και κάνουν κάτι γι’αυτό, τίποτα δεν έχει χαθεί και υπάρχει πάντα η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Προσωπικά δεν ελπίζω απλά, το πιστεύω.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα παρακάτω λινκ:
Website Knit2Lead
Facebook page

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ ή να κατεβάσετε την εφαρμογή podbean στο κινητό σας, να κάνετε εγγραφή στην εκπομπή και να έχετε άμεση πρόσβαση από παντού. Αν πάλι είστε χρήστες iPhone μπορείτε να τη βρείτε στο iTunes.Listen to Stitcher


Το post “Στόχοι, κίνητρα κι εμπόδια” με την ομάδα Knit2Lead δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη σελίδα Φάε τη σοκολάτα σου και στο podcast Phyllisophies.

Άφησέ το σχόλιό σου

nineteen − 18 =