Πώς επιλέγουμε το άλλο μας μισό; | Μέρος 1ο

Πώς επιλέγουμε το άλλο μας μισό; | Μέρος 1ο

από Φύλλις Γαβριηλίδου
224 επισκέψεις

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν όλους είναι οι σχέσεις μας με το αντίθετο φύλο. Ξεκινήσαμε πριν από λίγο καιρό με τη φίλη μου Κική Λέντζιου, την ψυχολόγο- υπνοθεραπεύτρια που γνωρίσατε σε παλιότερα επεισόδια, να συζητάμε πάνω στο θέμα και σκεφτήκαμε πως θα είχε πλάκα να κάναμε ένα podcast πάνω σε αυτό. Όταν έθεσα το ερώτημα στο Twitter δεν περίμενα πως θα είχε τόσο μαζική απόκριση, τόσο σε απαντήσεις όσο και σε προσωπικά μηνύματα. Η σημερινή συζήτηση είναι μόνο το πρώτο μέρος, γιατί τα θέματα που μας ζητήθηκαν ήταν τόσο πολλά που δεν μπορέσαμε να τα καλύψουμε μέσα σε ένα σαραντάλεπτο.
Μιλάμε για συντρόφους που δεν καλύπτουν τις πραγματικές μας ανάγκες, την κρίση και κατά πόσο έχει επηρεάσει τις σχέσεις μας, για τη φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα, για σχέσεις εξαρτήσεις, καθώς και για το λεγόμενο «άλλο μας μισό».

Μάθε εδώ περισσότερα για την Κική: www.therapiamind.com

 

Μπορείς να ακούσεις τη συνέντευξη εδώ ή να κατεβάσεις την εφαρμογή podbean ή stitcher στο κινητό σου, να κάνεις εγγραφή στην εκπομπή και να έχεις άμεση πρόσβαση από παντού. Αν πάλι είσαι χρήστης iPhone μπορείς να τη βρεις στο iTunes.Listen to Stitcher 

Το post “Πώς επιλέγουμε το ‘άλλο μας μισό'”  με την Κική Λέντζιου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη σελίδα Φάε τη σοκολάτα σου και στο podcast Phyllisophies.

Άφησέ το σχόλιό σου

8 − 7 =