3 ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα

για να βάλεις το self-coaching στη ζωή σου

Σημείωση:

Οι τεχνικές που θα μάθεις εδώ είναι οι ίδιες που εφαρμόζω στην προσωπική μου πρακτική.

Οι ίδιες που βοήθησαν κι εμένα να σπάσω όλους εκείνους τους περιορισμούς που με εμπόδιζαν να εκπληρώσω τις πραγματικές μου δυνατότητες.

Πίστεψέ με, δίχως αυτές δεν θα είχα κάνει τα περισσότερα από όσα κάνω σήμερα. Ένα από αυτά, το να ανέβω πρόσφατα στη σκηνή του TEDx Patras.

Ήξερες ότι το journaling είναι το Νο1 εργαλείο self-coaching;

Μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να γίνεις εσύ ο coach του εαυτού σου.

Τα 3 μαθήματα που θα βρεις εδώ θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις.

Οι λέξεις μας έχουν τεράστια δύναμη. Οι δικαιολογίες μας επίσης.

Σίγουρα έχεις ακούσει εκείνο το ωραίο quote από τον γνωστό ψυχοθεραπευτή Carl G. Jung:

«Μέχρι να κάνεις το ασυνείδητο συνειδητό, εκείνο θα κατευθύνει τη ζωή σου κι εσύ θα το αποκαλείς μοίρα.»

Πόσες φορές δεν έχεις επαναλάβει τα ίδια μοτίβα συμπεριφοράς ενώ είχες ορκιστεί πως την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς;

Πόσες φορές δεν έχεις δει τον εαυτό σου να ζει παρόμοιες καταστάσεις σε άλλο σκηνικό;

Πόσες φορές δεν μπλέχτηκες σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις που έμοιαζαν τρομακτικά με πράγματα που είχες ξαναζήσει στο παρελθόν;

Περιοριστικές πεποιθήσεις, μοτίβα σκέψης που έχουμε συνηθίσει, ασυνείδητα εσωτερικά εμπόδια που οδηγούν σε αυτοσαμποτάζ, κακές επιλογές, έλλειψη θάρρους, αποτυχίες, στασιμότητα… 

Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν και να αρχίσει μαζί τους να αλλάζει και η ζωή σου. Το σημείο κλειδί είναι η επίγνωση. Το να αντιληφθείς τα εσωτερικά εμπόδια για να μπορέσεις να τα αλλάξεις ή να τα βγάλεις από τη μέση.

Μοιράζομαι παρακάτω μαζί σου 3 σημαντικά μαθήματα από το online course The No BS Journaling Method για να σε βοηθήσω να ξεκινήσεις να χτίζεις αυτήν την επίγνωση, μέσα από την πιο ισχυρή πρακτική που υπάρχει: Το journaling.

Μάθημα 1:

Μια αλήθεια που πρέπει να αποδεχτείς, αν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου μέσα από το journaling:

Μάθημα 2:

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, και που πάντα οδηγεί σε επιτυχία. ΜΗΝ την υποτιμήσεις!

Μάθημα 3:

Ένα hack και μια αναπλαισίωση για να φέρεις στη ζωή σου την αφθονία που επιθυμείς. Δώσε βάση! Δεν το έχεις ακούσει ποτέ με αυτήν την προσέγγιση!

Το journaling αποτελεί ένα εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε επίγνωση για όλες εκείνες τις περιοριστικές πεποιθήσεις και σκέψεις που εμποδίζουν την εξέλιξή και την ευτυχία μας.

Μπορεί να γίνει το μέσο που θα ενισχύσει την ικανότητα να αυτοπαρατηρούμαστε και να επαναπρογραμματίζουμε το mindset και τον τρόπο σκέψης και δράσης μας για να πετύχουμε όσα θέλουμε.

Μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε την ευθύνη και να αναλάβουμε τη δράση που οδηγεί στη ζωή που θέλουμε να ζούμε.

Μπορεί να γίνει η πρακτική self-coaching που θα μας παρακινεί και θα μας ενεργοποιεί για να μην θάψουμε ποτέ ξανά το μέλλον μας κάτω από δικαιολογίες που έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε.

Προσωπικά, έχω καταφέρει με τη βοήθειά του να πάρω την ευθύνη της ζωής μου, να ξεπεράσω προβλήματα στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, και να δημιουργώ κάθε μέρα τη ζωή όπως θέλω να τη ζωή. Με λίγα λόγια, να κόψω τις δικαιολογίες και να κάνω τη δουλειά που με βοηθά να είμαι ο άνθρωπος που επιλέγω.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το online course The No BS Journaling Method; Δες το βίντεο ή διάβασε παρακάτω!

Τι περιλαμβάνει το online course:

To course λειτουργεί σε επίπεδα. Αυτό σημαίνει πως έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση να σου παρέχει σε κάθε ενότητα τα δομικά στοιχεία, πάνω στα οποία θα χτίζεις με κάθε επόμενη ενότητα. Στόχος μου είναι να λειτουργεί για σένα ως σημείο αναφοράς κατά την πρόοδό σου και να μπορείς να ανατρέχεις σε αυτό κάθε φορά που αναζητάς την κατάλληλη πρακτική ή άσκηση για κάτι που σε απασχολεί και θέλεις να δουλέψεις στο journaling.

Σε κάθε ενότητα θα βρεις υλικό κυρίως υπό μορφή audio και φύλλων εργασίας. Έχω χρησιμοποιήσει βίντεο μόνο όπου βγάζει νόημα. Ο σκοπός μου είναι να απλοποιήσω τη διαδικασία και να την κάνω όσο πιο προσβάσιμη και εύκολη γίνεται για σένα. Το κάνω αυτό επειδή με νοιάζει το να μπορείς να μελετήσεις το υλικό με ευκολία και να προχωρήσεις στη δράση.

Μπορείς να μάθεις αναλυτικά τι περιλαμβάνει η κάθε ενότητα στο παραπάνω βίντεο.

Πώς θα δουλέψουμε και τι να περιμένεις:

Με την εγγραφή σου θα ξεκλειδώσει αρχικά η πρώτη μόνο ενότητα. Όπως κατάλαβες από τα παραπάνω, το υλικό που σκοπεύω να μοιραστώ μαζί σου σε αυτό το course είναι αρκετό, παρά τη συνειδητή προσπάθεια που κατέβαλα να απλοποιήσω και να επιλέξω πολύ προσεκτικά όσα έχω συμπεριλάβει.

Το εκπαιδευτικό μου background και η εμπειρία μου στη διδασκαλία και το coaching μου έχουν μάθει ότι αν θέλω να βοηθήσω τους μαθητές μου να πετύχουν, χρειάζεται να τους δίνω το υλικό με έναν ρυθμό που να επιτρέπει και να διευκολύνει την πρόοδο και την επιτυχία τους.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε επόμενη ενότητα θα ξεκλειδώνει τουλάχιστον 7 ημέρες μετά την ολοκλήρωσή της από πλευράς σου. Αντίστοιχα, κάθε επόμενο μάθημα θα ανοίγει εφόσον εσύ δηλώσεις στην πλατφόρμα ότι ολοκλήρωσες το προηγούμενο.

Η πρόθεσή μου είναι να σου προσφέρω προεγκατεστημένα πλαίσια ώστε να αφιερώσεις τον χρόνο που απαιτείται για να χτίσεις τη συνήθεια του journaling ή/και να αναβαθμίσεις τη ρουτίνα που ήδη έχεις, χωρίς βιασύνη και χωρίς την επιλογή να τα παρακολουθήσεις όλα με τη μία, καταλήγοντας να μπουκώσεις και να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις.

Αυτή η προσέγγιση θα σε βοηθήσει να σημειώσεις πραγματική πρόοδο. Φαντάσου το σαν να γράφεσαι σε ένα σεμινάριο που διαρκεί οκτώ εβδομάδες, κατά το οποίο έχουμε ένα session την εβδομάδα και έπειτα έχεις να δουλέψεις κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις. Κάπως έτσι θέλω να το αντιμετωπίσεις. Και στο τέλος, θα έχεις φυσικά πρόσβαση στο σύνολο του υλικού για να ανατρέχεις όποτε το χρειάζεσαι.

Παράλληλα, θα σε βοηθήσει και το γεγονός ότι υπάρχουν οι ‘συμμαθητές’ σου στο Growth Academy και θα μπορείτε να τα λέτε και να ανταλλάσετε τις εμπειρίες σας τόσο στο ομαδικό chat όσο και υπό το hashtag #NoBSCourse.

Testimonials

Testimonials

Λοιπόν;

Έτοιμος/η να κάνεις στον εαυτό σου ένα από τα καλύτερα δώρα;

Το όνομά μου είναι Φύλλις Γαβριηλίδου και ο σκοπός μου το να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ στην ανάπτυξή τους. Στην ανάπτυξή τους, στο να βρουν σκοπό, και στο να ζήσουν τη ζωή που θέλουν.

Για τον σκοπό αυτό γράφω και μιλάω σε κάθε ευκαιρία. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιώ τις λέξεις μου για να κάνω τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Δημιούργησα το 2019 το podcast The Brain Hacking Academy σε συνεργασία με τον πλέον αγαπημένο μου φίλο Δημήτρη Γκιόκα και καταφέραμε μαζί να βοηθήσουμε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην εξέλιξη και την προσωπική τους ανάπτυξη. 

Κάνω blogging και podcasting, γράφω βιβλία και ebooks, δίνω ομιλίες, και μέσα από όλα απαντώ στις ανάγκες σου για να μπορέσεις να δημιουργήσεις το μονοπάτι προς τη ζωή που ονειρεύεσαι και ίσως μέχρι τώρα δεν πίστευες ότι μπορείς να ζήσεις.

Όχι, όμως, με το να σου λέω απλά ότι πιστεύω σε σένα και ότι μπορείς, αλλά με το να σου παρέχω πρακτικά εργαλεία και τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα στη ζωή σου και να δεις αποτελέσματα.

Είμαι συγγραφέας του βιβλίου Τα Μυστικά Της Μνήμης και αυτό το διάστημα δουλεύω πάνω στην επόμενή μου ομιλία που θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου, στη σκηνή του TEDx Patras.

Παράλληλα κάνω το καλύτερο δυνατό για να προσφέρω όσο περισσότερη αξία γίνεται στο community του Growth Academy που έχω δημιουργήσει για ανθρώπους όπως εσύ. Ανθρώπους που ψάχνονται και αναζητούν τρόπους να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη και πιο ευτυχισμένη.

Πάμε, λοιπόν, να δημιουργήσουμε μαζί το μονοπάτι για να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις να είσαι;

Τα εργαλεία υπάρχουν. Είμαι εδώ για να σου προσφέρω την καθοδήγηση βασισμένη σε πολυετή εμπειρία, ώστε να γίνουν όλα μεθοδικά και εστιασμένα.

Έτοιμος/η;

Φύγαμε!

Τις καλύτερες ευχές μου,

Φύλλις Γαβριηλίδου
Θέλεις προσωπική ανάπτυξη μέσα από πρακτικές και εργαλεία που λειτουργούν; Ξεκίνα εδώ και αξιοποίησε το υλικό που έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.