Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΚΙΛΚΙΣ – Διήμερο Σεμινάριο Μάθησης και Μνήμης για μαθητές Γυμνασίου/ Λυκείου

3 Απριλίου 2018 @ 11:00 - 18:00

€140

Σε αυτό το Σεμινάριο Μάθησης και Μνήμης θα μάθεις όλα εκείνα τα μυστικά που θα σου δώσουν την ικανότητα να θυμάσαι όλα όσα μαθαίνεις, χωρίς να πρέπει να περνάς αμέτρητες ώρες πάνω από βιβλία και σημειώσεις.


Τι θα μάθεις:

  • Πώς μπορείς να φέρεις οτιδήποτε έχεις να μάθεις στα μέτρα σου, χρησιμοποιώντας τα πορίσματα της νευροεπιστήμης προς όφελός σου
  • Τεχνικές για να μελετάς και να μαθαίνεις καλύτερα, γρηγορότερα, αποδοτικότερα, ώστε να θυμάσαι πολύ περισσότερα με λιγότερο κόπο
  • Πώς να απομνημονεύεις και να ανακαλείς έως κατά 400% περισσότερες πληροφορίες
  • Πώς να αποδομείς γρήγορα οποιαδήποτε μαθησιακή δυσκολία
  • Πώς να αυξήσεις κατακόρυφα τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σου και να σταματήσεις να μελετάς με τον παλιό ΒΑΡΕΤΟ τρόπο
  • Πώς να εφαρμόζεις όσα θα μάθεις σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο

Σε ποιον απευθύνεται:

Σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που θέλουν να μάθουν πώς να μελετούν πιο αποδοτικά, ώστε να οργανώσουν καλύτερα τον χρόνο τους και να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες, αλλά και να αποκτήσουν καινούργιες δεξιότητες που θα έχουν μαζί τους μια ζωή και θα τους δίνουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν και να δουλεύουν γρηγορότερα και αποδοτικότερα, ώστε να κατακτούν ταχύτερα τους στόχους τους.

* Λόγω του ότι δέχομαι πολλά αιτήματα από ενήλικες για συμμετοχή σκέφτομαι τώρα να οργανώσω άλλο ένα σεμινάριο που θα είναι προσαρμοσμένο στο ενήλικο κοινό. Εάν θεωρείς πως υπάρχουν άνθρωποι που θα ενδιαφέρονταν να μάθουν τρόπους για να θυμούνται καλύτερα και να είναι πολύ πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, επικοινώνησέ το. Όσο πιο νωρίς έχω τις δηλώσεις συμμετοχής τόσο το καλύτερο, καθώς θα μπορέσω να το οργανώσω πριν το καλοκαίρι.

Πώς θα δουλέψουμε:

Μέσα από ασκήσεις που έχουν άμεση εφαρμογή θα αλλάξουμε μαζί βήμα βήμα την προσέγγισή σου και τη στάση σου απέναντι στο διάβασμα.

Ο στόχος μας θα είναι να προσαρμόσουμε τη μάθηση στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε συμμετέχοντα, ώστε να γίνει το διάβασμα μια διασκεδαστική και ευχάριστη διαδικασία που θα φέρνει βέλτιστα αποτελέσματα.

Περισσότερα για τη φιλοσοφία του σεμιναρίου θα βρεις εδώ.


ΚΙΛΚΙΣ – Διήμερο Σεμινάριο Μάθησης και Μνήμης για μαθητές

Δευτέρα 2/04/2018  και Τρίτη 03/04/2018

Δευτέρα 11:00 – 18:00

Τρίτη 11:00 – 18:00

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε εργαστηριακά και να επικεντρωθούμε στις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντος. Αν λοιπόν είσαι έτοιμος/η να πάρεις τον έλεγχο της εκπαίδευσής σου στα χέρια σου, μην καθυστερείς γιατί ίσως να μην προλάβεις να κάνεις εγγραφή.


Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβεις σύντομα περαιτέρω πληροφορίες για την εγγραφή, το κόστος και τους όρους συμμετοχής, ή επικοινώνησε στο 6931427925. Μπορείς αν θέλεις να κάνεις την εγγραφή σου άμεσα εδώ.

* Για διπλές εγγραφές ισχύει έκπτωση των 20 ευρώ κατ’ άτομο.

** Μετά τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας θα λάβεις ενημερωτικό email με περαιτέρω πληροφορίες. Παρακαλώ έλεγξε και τον φάκελο spam, καθώς είναι πιθανό το email να μεταφερθεί αυτόματα εκεί.

[wpforms id=”3182″ title=”false” description=”false”]

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Απριλίου 2018
Ώρα:
11:00 - 18:00
Κόστος:
€140
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Φύλλις Γαβριηλίδου
Τηλέφωνο:
6931427925
Email:
phyllis.gabriel@icloud.com
Ιστότοπος:
phyllisgabriel.com

Χώρος Διεξαγωγής