Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

PubliSHIT Pop-Up Magazine at Money Show

27 Απριλίου 2018 @ 19:30 - 20:00

To publiSHIT magazine είναι ένα online περιοδικό στο οποίο όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να γίνουν: αρχισυντάκτες, συντάκτες ή και πρωταγωνιστές. Σε κάθε περίπτωση, ενεργοί αναγνώστες!

Το “SHIT” είναι η κατάληξη απ’ την οποία αρχίζουν όλα: Είναι τα αρχικά των τεσσάρων βασικών κατηγοριών του περιοδικού: Stories, Happenings, Interviews, Themes που ουσιαστικά τίθενται στη διάθεση των αναγνωστών είτε για να τις γεμίσουν με τις δικές τους ιστορίες ή σκέψεις, είτε για να προτείνουν θέματα και συνεντεύξεις που θέλουν να διαβάσουν.

Το publiSHIT «δραπετεύει» απ’ το μαγικό κόσμο του διαδικτύου και αποκτά offline υπόσταση. Σε προσκαλεί, λοιπόν, σ’ ένα Pop-Up Magazine event, κατά τη διάρκεια του οποίου, οι τέσσερις κατηγορίες «ζωντανεύουν» και διαδραματίζονται live.

SHe did IT
Το πρώτο Pop-Up Magazine event είναι αφιερωμένο στις γυναίκες. Σ’ εκείνες που τα κατάφεραν (ακόμα κι αν οι ίδιες δεν το πιστεύουν, ούτε το διαφημίζουν). Σ’ εκείνες που θέλουν να μοιραστούν την ιστορία τους και να μας ξεναγήσουν στον κόσμο των ταξιδιών, της επιχειρηματικότητας, της μόδας, της δημιουργίας, της καλλιτεχνίας και των τεχνών.

More to be announced soon…

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Απριλίου 2018
Ώρα:
19:30 - 20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/155770258453147/

Διοργανωτής

PubliSHIT Magazine
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/publishit/

Χώρος Διεξαγωγής

Hyatt Regency Thessaloniki
Ελλάδα + Χάρτης Google