Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έναρξη online course “Ξένη γλώσσα σε έξι μήνες Vol.2”

23 Σεπτεμβρίου 2019

Θέλεις…

  • να αυξήσεις την αξία του βιογραφικού σου και να γίνεις πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας εντός και εκτός Ελλάδας;
  • να κερδίσεις χρήματα και χρόνο που θα ξόδευες σε περιττά μαθήματα, καθώς θα μπορείς να μάθεις τη γλώσσα αυτόνομα και θα έχεις την επιλογή να δουλέψεις μόνο εκείνα που έχουν σημασία με καθηγητή ή με άλλους τρόπους που δε θα σου κοστίσουν μια μικρή περιουσία;
  • να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στη δουλειά, την εκπαίδευση και τα ταξίδια;
  • να αναπτύξεις αγάπη για τις ξένες γλώσσες;
  • να έχεις ένα εργαλείο συνεχούς ανάπτυξης του νου, καθώς οι ξένες γλώσσες αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην καλύτερη μνήμη και συνολική απόδοση και καλή υγεία του εγκεφάλου για πολύ περισσότερα χρόνια;
  • να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευφράδεια στις γλώσσες που μιλάς ήδη;

 

Δυστυχώς, είναι πολλοί οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να μάθουν ξένες γλώσσες. Δεν έχουν, όμως, κάποιο “πρόβλημα”. Μάλιστα, το ίδιο το γεγονός πως έμαθαν τη μητρική τους γλώσσα αποτελεί απόδειξη πως μπορούν να μάθουν και οποιαδήποτε άλλη.

Ένα εκπαιδευτικό σύστημα, όμως, που δε λαμβάνει υπόψιν του τη δική σου μοναδικότητα και διαφορετικότητα και τον τρόπο που το δικό σου μυαλό θέλει να μαθαίνει, είναι από την αρχή καταδικασμένο να αποτύχει στο να σε βοηθήσει…

Μπορείς να μάθεις ξένες γλώσσες εύκολα και γρήγορα. Το μυαλό σου έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες απ’ ότι νομίζεις και μπορείς να μάθεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα, σε επίπεδο ευφράδειας λόγου, μέσα σε έξι μόνο μήνες.

Μετά από δεκατρία χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ξένης γλώσσας και την ειδίκευσή μου πάνω στο αντικείμενο της Meta-Μάθησης μπορώ να σου πω με σιγουριά πως το μυαλό μπορεί να μάθει οτιδήποτε χρειάζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορούμε όλοι να καταφέρουμε πολύ περισσότερα απ’ όσα πιστεύουμε. Το μόνο εμπόδιο είναι εκείνο του “δε μπορώ” ή του “είναι δύσκολο”.

Μπορούμε και ως ενήλικες να μάθουμε πολύ γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ξένη γλώσσα. Πολλές φορές, μάλιστα, πολύ πιο αποτελεσματικά απ’ ότι όταν ήμασταν παιδιά.

Το κλειδί είναι η συνειδητή προσπάθεια και η σωστή προσέγγιση, καθώς και το να καταλάβουμε με ποιον τρόπο θέλει να μαθαίνει το μυαλό μας.

Το Course “Ξένη γλώσσα σε έξι μήνες” έχει στόχο να σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τη γνώση, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να κατακτήσεις την ξένη γλώσσα ή τις ξένες γλώσσες πάντα ήθελες, χωρίς να πρέπει αφιερώσεις πολλά χρόνια σκληρής και επίπονης προσπάθειας για να τα καταφέρεις.

Μάθε περισσότερα εδώ.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Σεπτεμβρίου 2019
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Online

Διοργανωτής

Φύλλις Γαβριηλίδου
Τηλέφωνο:
6931427925
Email:
phyllis.gabriel@icloud.com
Ιστότοπος:
phyllisgabriel.com