Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αποτελεσματική Απομνημόνευση ή “παπαγαλία”; – Σειρά σεμιναρίων

20 Ιανουαρίου 2019 @ 20:00 - 21:30

€90

Απομνημόνευση

👉  με λιγότερη προσπάθεια

👉  δίχως άγχος

👉  αποτελεσματικά!

 

Η “παπαγαλία” αποτελεί για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα ένα φλέγον ζήτημα, καθώς απαιτείται από το σχολείο, αλλά οι περισσότεροι μαθητές δυσκολεύονται να αποστηθίσουν όσα διαβάζουν. Ειδικά στις Πανελλήνιες υπάρχουν παιδιά που παθαίνουν ακόμα και κρίσεις πανικού από το άγχος.

 

“Δε μπορώ.”

“Δεν το’χω.”

“Μου είναι αδύνατον.”

 

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από αυτά που ακούω συχνά από τους μαθητές μου, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται.

 

Ισχύουν όμως;

Όλοι μπορούν να κατανοήσου και να απομνημονεύσουν οτιδήποτε. Το θέμα είναι ο κατάλληλος για αυτούς τρόπος που δε διδάσκεται δυστυχώς στο σχολείο.

 

Το ζήτημα της απομνημόνευσης θα είναι ο κεντρικός μας άξονας στο Online Coaching Course που ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου και λήγει στις 10 Φεβρουαρίου.

Ο κάθε μαθητής μπορεί να απομνημονεύσει, να κατανοήσει και να θυμάται τα πάντα, αν το κάνει με τον κατάλληλο τρόπο.

 

Οι τεχνικές απομνημόνευσης που διδάσκω εφαρμόζονται με επιτυχία  εδώ και δεκαετιες και ήταν εκείνες που βοηθούσαν τους προγόνους μας να απομνημονεύουν ολόκληρους τόμους βιβλίων και να τους θυμούνται για πολύ καιρό μετά.

Οι σημερινοί μαθητές, όμως, καλούνται σε κάθε φάση της ζωής τους να κάνουν κάτι για το οποίο δεν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία. Αποτέλεσμα; Να πιστεύουν πως δεν είναι ικανοί ή αρκετά έξυπνοι.

 

Το Online Coaching Course απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς που αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να απομνημονεύουν ό,τι θέλουν αποτελεσματικά, με λιγότερη προσπάθεια και δίχως άγχος. Στόχος μου είναι όχι απλά να σου δώσω τις καλύτερες τεχνικές και τον κατάλληλο τρόπο να τις μεταδώσεις αλλά και να σου προσφέρω υποστήριξη σε ότι χρειαστείς.

Τι θα μάθεις:

 
👉 Πώς οι μαθητές μπορούν να αξιοποιούν το σημαντικότερο στάδιο της μάθησης που συνήθως αγνοείται με απλούς τρόπους, ώστε να αυξήσουν άμεσα τις επιδόσεις τους
👉 Πώς μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη συγκέντρωση
 
👉 Τεχνικές μάθησης που καθιστούν την κατανόηση και πρόσληψη γνώσης εύκολη και διασκεδαστική,  βελτιώνουν την ταχύτητα και το βαθμό κατανόησης της εκάστοτε ύλης
 
👉 Τεχνικές απομνημόνευσης που μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα
 
👉 Πώς όλα τα παραπάνω μπορούν να μεταδοθούν σε μαθητές κάθε ηλικίας

Το Course περιλαμβάνει

👉 έναν ολόκληρο μήνα εντατικής μάθησης και εξάσκησης σε τεχνικές και τρόπους μετάδοσής τους. (Μη φοβού! Δε θα είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται… Θα το χαρακτήριζα μάλλον διασκεδαστικό και ωφέλιμο για το μυαλό. 😊)

👉 τέσσερα live online μαθήματα μαζί μου, όπου θα δίνω στους συμμετέχοντες υλικό και πρακτικές ασκήσεις και θα συζητάμε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν ανά περίπτωση. Οι συναντήσεις αυτές θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για όλους τους συμμετέχοντες, είτε για επανάληψη είτε για να τις παρακολουθήσουν εκείνοι που δεν κατάφεραν να παραστούν.

👉  έξτρα ασκήσεις και υλικό ανά εβδομάδα, είτε μαγνητοσκοπημένο είτε γραπτώς και

👉  χώρο όπου θα ανταλλάζουμε εμπειρίες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και φυσικά τη δική μου υποστήριξη.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να μπορώ να δουλέψω τόσο συλλογικά όσο και ατομικά με τον καθένα.

Για να γραφτείς δήλωσε τη συμμετοχή σου στη φόρμα που θα βρεις στο παρακάτω link και θα λάβεις επιπλέον ενημέρωση για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Κλικ εδώ για εγγραφή

Facebook Event

 

Μαρτυρίες μαθητών:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιανουαρίου 2019
Ώρα:
20:00 - 21:30
Κόστος:
€90
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Ιστοσελίδα:
https://goo.gl/forms/fcdZNhRHFeZospi72

Χώρος Διεξαγωγής

Online

Διοργανωτής

Φύλλις Γαβριηλίδου
Τηλέφωνο:
6931427925
Email:
phyllis.gabriel@icloud.com
Ιστοσελίδα:
phyllisgabriel.com