Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δημιουργικότητα στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον

Μάρτιος 12 @ 18:00 - 19:30

Στα πλαίσια του Global Money Week θα πραγματοποιηθεί από τον οργανισμό Business Mentality και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Χαλκιδικής δωρεάν εκδήλωση με θέμα: “Δημιουργικότητα στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον – Τεχνικές για περισσότερη Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα”, στις 12 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Paraty & Loft.

H ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η Φύλλις Γαβριηλίδου.

Ένα σύντομο βιογραφικό της ομιλίτριας:
Σύμβουλος Μνήμης & Γνωστικών Λειτουργιών | Συγγραφέας
Σπούδασε Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία και εργάστηκε για χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Συνειδητοποίησε αρκετά νωρίς πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εγκεφάλου όχι μόνο για το γνωστικό κομμάτι αλλά και για οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας και έκτοτε ασχολείται εντατικά με αυτό το αντικείμενο και μοιράζεται τις γνώσεις της μέσα από ομιλίες, εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες.

Κύριο αντικείμενό της η προσωπική ανάπτυξη μέσα από τεχνικές μνήμης και παραγωγικότητας αλλά και η επίτευξη των βέλτιστων γνωστικών λειτουργιών. Διδάσκει ανθρώπους όλων των ηλικιών βοηθώντας τους να μαθαίνουν πιο αποδοτικά, γρήγορα και διασκεδαστικά, να θυμούνται όντας πιο παραγωγικοί και να αξιοποιούν στο έπακρο τις κρυμμένες δυνατότητες του μυαλού τους.
Περισσότερα θα βρείτε στη σελίδα phyllisgabriel.com

To Global Money Week είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 137 χώρες. Δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει και να ευαισθητοποιήσει τους νέους να μάθουν για τα χρήματα, τα μέσα διαβίωσης και την επιχειρηματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στοwww.globalmoneyweek.org.

Η είσοδος είναι δωρεάν. [Ατομική χρέωση ανάλογα με την κατανάλωση!]

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του οργανισμού στοwww.business-mentality.com και για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Χαλκιδικής στο www.europedirect-halkidiki.eu.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 12
Ώρα:
18:00 - 19:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/152233752135429/
Positive SSL