Εκείνα που κανένας δεν ακούει… – με τη Χριστίνα και τον Γιώργο

Εκείνα που κανένας δεν ακούει… – με τη Χριστίνα και τον Γιώργο

από Φύλλις Γαβριηλίδου
173 επισκέψεις

Στο podcast που ακολουθεί σας έχω μια συνέντευξη λίγο διαφορετική από τις άλλες. Εκείνο που την καθιστά διαφορετική δεν είναι μόνο το περιεχόμενο, αλλά και οι καλεσμένοι.
Έχω πει πολλές φορές πως τα παιδιά είναι σοφά και κανένας δεν τα ακούει. Αυτό όμως είναι ένα μικρό ψέμα. Μερικοί από εμάς τα ακούμε και προσπαθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα είναι μαζί μου η Χριστίνα και ο Γιώργος.

Η Χριστίνα και ο Γιώργος, 18 και 16 χρονών αντίστοιχα, είναι πια μεγάλα παιδιά, αλλά αυτά που έχουν να πουν θα έπρεπε να θεματοποιούνται στον κόσμο των “μεγάλων” όσο συχνότερα γίνεται, με στόχο να αρχίσουν να αλλάζουν. Βλέπετε, ο κόσμος των παιδιών είναι μια μικρογραφία του κόσμου των μεγάλων και αποτελεί κοινό μυστικό πως κάτι δεν πάει καλά ούτε στον πρώτο ούτε στον δεύτερο…

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ ή να κατεβάσετε την εφαρμογή podbean στο κινητό σας, να κάνετε εγγραφή στην εκπομπή και να έχετε άμεση πρόσβαση από παντού. Αν πάλι είστε χρήστες iPhone μπορείτε να τη βρείτε στο iTunes.Εκείνα που συζητήθηκαν είναι τα εξής:

Σχολείο
– Ψυχολογία/ Άγχος και διαχείριση άγχους
– Πανελλήνιες/ Ανταγωνιστηκότητα
– Διαπροσωπικές σχέσεις εν μέσω ανταγωνιστηκότητας
– Σχέση με καθηγητές – Ρόλος και οφέλη

Διαπροσωπικές σχέσεις
– Φιλίες
– Ανασφάλεια/ bullying

Σκέψεις για το μέλλον
– Σπουδές
– Να μείνω ή να φύγω;
– Στάση ζωής

Διαθέσιμο και εδώ:

How-To-Sync-My-Apple-Devices-With-iTunes

Το post “Εκείνα που κανένας δεν ακούει…” δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη σελίδα Φάε τη σοκολάτα σου και στο podcast Phyllisophies.

Άφησέ το σχόλιό σου

4 − 1 =