«Η επιτυχία ενός ανθρώπου στη ζωή μπορεί να μετρηθεί σε άμεση αναλογία με την αυτοπεποίθησή του.»

«Η επιτυχία ενός ανθρώπου στη ζωή μπορεί να μετρηθεί σε άμεση αναλογία με την αυτοπεποίθησή του.»

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις τις συνθήκες για την επιτυχία και την ευτυχία που σου αξίζουν!

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις τις συνθήκες για την επιτυχία και την ευτυχία που σου αξίζουν!

Η αυτοπεποίθηση είναι και αυτή μία δεξιότητα. Εδώ θα αποκτήσεις σημαντικά, πρακτικά εργαλεία για να τη χτίσεις μεθοδικά και στοχευμένα.
Η αυτοπεποίθηση είναι και αυτή μία δεξιότητα. Εδώ θα αποκτήσεις σημαντικά, πρακτικά εργαλεία για να τη χτίσεις μεθοδικά και στοχευμένα.

Σκέφτεσαι μερικές φορές ότι αν πίστευες περισσότερο στον εαυτό σου, θα μπορούσες να πετύχεις πολύ περισσότερα;

Ότι θα κυνηγούσες ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση και θα πετύχαινες στα επαγγελματικά;

Θα τολμούσες να ρισκάρεις και να μάθεις μέσα από αυτό;

Ότι θα είχες καλύτερες σχέσεις;

Πολλοί άνθρωποι δεν χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους επειδή δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί.

Πολλοί δεν τα καταφέρνουν επίσης, επειδή εστιάζουν μόνο στο παρελθόν, τις απορρίψεις και τις αρνητικές εμπειρίες που είχαν.

Συχνά ο φόβος μπροστά στην αποτυχία, η πιθανή απόρριψη και το ίδιο το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε μας κρατάνε πίσω. Δε μας αφήνουν να πιστέψουμε ότι έχουμε επιλογές. Ότι μπορούμε να είμαστε και να κάνουμε περισσότερα.

Η στασιμότητα, το άγχος, η διαρκής αίσθηση ανασφάλειας είναι μόνο μερικές από τις επιπτώσεις που αυτό έχει. 

Και όλα αυτά διαιωνίζουν τον φαύλο κύκλο και μας ρίχνουν ψυχολογικά. Είναι έτσι και για σένα;

Υποψιάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει ήδη πολλά πράγματα για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. 

Σίγουρα θα έχεις ακούσει/διαβάσει/δει πολλά γύρω από το τι είναι αυτοπεποίθηση και τι χρειάζεται να κάνεις για να την αποκτήσεις.

Ίσως έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τη στάση του σώματός σου, να κάνεις πιο δυνατές χειραψίες, να προσποιηθείς ότι την έχεις μέχρι να την κατακτήσεις. Το λεγόμενο “fake it ‘till you make it”… Μπορεί ακόμα να προσπάθησες να τη χακάρεις μέσα από το ντύσιμο.

Για να είσαι εδώ θα υποθέσω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν λειτούργησε για σένα.

Δεν λειτούργησε γιατί όλα αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση, όχι όμως να έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτή η διαφορά, όπως καταλαβαίνεις, είναι τεράστια.

Αν είσαι έτοιμος/η να αποκτήσεις το mindset που θα σε βοηθήσει να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου και ταυτόχρονα να δημιουργήσεις ένα ξεκάθαρο μονοπάτι για να την καλλιεργήσεις, το ebook «Η αυτοπεποίθηση και τα μυστικά της» έχει γραφτεί για σένα.

Δημιούργησα για σένα το framework που θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να κάνεις τα κατάλληλα βήματα και να αρχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου. 

Στόχος μας είναι να αποκτήσεις τα κατάλληλα mental models για να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις την αυτοπεποίθηση ως αυτό που είναι: μια δεξιότητα

Θα αναλύσουμε τα δομικά της στοιχεία και θα δούμε πώς χρειάζεται να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους. Να δημιουργήσουμε έτσι – μέσα από τις κατάλληλες δράσεις – τις συνθήκες για να αρχίσεις να νιώθεις όλο και μεγαλύτερη σιγουριά.

Το να βρεις τον τρόπο να παίρνεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, να αναλαμβάνεις τις κατάλληλες δράσεις και να αυτοπροσδιορίζεσαι έχοντας τα σωστά για σένα κριτήρια, είναι ζωτικής σημασίας.

Ο στόχος μας σε αυτό το εγχειρίδιο είναι να τα αναπλαισιώσουμε όλα αυτά και να αποκτήσεις τα εργαλεία για να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου.

Τι περιλαμβάνει το ebook «Η αυτοπεποίθηση και τα μυστικά της»:

Το ebook λειτουργεί ως εγχειρίδιο. Αυτό σημαίνει πως έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση να λειτουργεί για σένα ως σημείο αναφοράς κατά την πρόοδό σου. Μπορείς να το αντιμετωπίσεις ως ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο αποτυπωμένο στο χαρτί. Γι’ αυτόν τον λόγο αποτελείται από δύο μέρη:

Στο πρώτο μέρος εστιάζουμε:

  • Στο mindset που οδηγεί σε επιτυχία και αυτοπεποίθηση

  • Στην κατανόηση των δομικών συστατικών της αυτοπεποίθησης: Έχοντας κατανοήσει όσα την απαρτίζουν θα αποκτήσεις πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα του πώς να τη φέρεις στη ζωή σου
  • Στην κατανόηση των απαραίτητων mental models: Εδώ θέτουμε τα θεμέλια του τρόπου σκέψης που θα χρειαστείς για να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου

Στο δεύτερο μέρος θα βρεις:

  • Ασκήσεις προετοιμασίας: Πρόκειται για μερικές πολύ σημαντικές ασκήσεις ενδοσκόπησης που θα χρειαστεί να κάνεις για να αποκτήσεις ξεκάθαρη εικόνα του σημείου Α στο οποίο βρίσκεσαι, ώστε σε επόμενο στάδιο να μπορέσεις να ορίσεις τα κατάλληλα επόμενα βήματα για να φτάσεις στο σημείο Β
  • Ασκήσεις δημιουργίας πλάνου δράσης: Εδώ θα βρεις ασκήσεις βασισμένες στη Συμπεριφορική Ψυχολογία και τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό που στοχεύουν να σε βοηθήσουν να «δεις» το μέλλον σου, να ορίσεις ξεκάθαρα την πρόθεσή σου, και να δημιουργήσεις το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στην αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που οραματίζεσαι
  • Μια μέθοδο για καθημερινό σύστημα καταγραφής και αυτοπαρατήρησης (tracking): Θα μάθεις να εφαρμόζεις ένα απλό και δοκιμασμένο σύστημα, που θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις, να αξιολογήσεις και να βελτιστοποιήσεις τη δράση που χτίζει την αυτοπεποίθησή σου

Οι επιλογές σου:

Μπορείς να επιλέξεις μόνο το ebook και να ξεκινήσεις να το διαβάζεις σήμερα κιόλας, καθώς και να αρχίσεις να δουλεύεις τις ασκήσεις. 

Αν  όμως επιλέξεις το πακέτο που συμπεριλαμβάνει το audiobookθα λάβεις και το ηχητικό αρχείο.

Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να ακούς όποτε το επιλέξεις το πρώτο και πολύ βασικό κομμάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις το mindset που οδηγεί στην αυτοπεποίθηση που επιδιώκεις να χτίσεις. Η απαραίτητη επανάληψη πολύ βασικών εννοιών γίνεται έτσι πολύ πιο εύκολη και προσβάσιμη σε κάθε ευκαιρία.

Λοιπόν; Έτοιμος/η να χακάρεις την αυτοπεποίθησή σου; 

Κάνε την επιλογή σου παρακάτω για να το κάνεις δικό σου!

Έχεις δύο επιλογές:

ebook
8,9
  • Αποκτάς:
  • το ebook «Η αυτοπεποίθηση και τα μυστικά της»
  • το συνοδευτικό παράρτημα με τις ασκήσεις
  • πρόσβαση σε επιπλέον υλικό που θα σε βοηθήσει στο ταξίδι σου

Λοιπόν;

Φύγαμε για την αυτοπεποίθηση που σου αξίζει;