Αυτοπεποίθηση: Το επόμενo βήμα

Αυτοπεποίθηση:

Το επόμενo βήμα

Καλώς ήρθες!

Βρέθηκες εδώ αφού διάβασες τον οδηγό «Η αυτοπεποίθηση και τα μυστικά της» και χαίρομαι πάρα πολύ που επένδυσες στον εαυτό σου και που βρίσκεσαι τώρα εδώ!

Ο οδηγός σού παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα σχέδιο δράσης και να αρχίσεις να χτίζεις την αυτοπεποίθηση και την αυτο-εικόνα που σου αξίζουν. Και πραγματικά, έχεις πλέον στα χέρια σου όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να το κάνεις.

Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Σε αυτήν το σελίδα σου παρέχω επιπλέον υλικό που μπορεί να υποστηρίξει όσα διάβασες στον οδηγό. Η σελίδα αυτή είναι δυναμική, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι με τον καιρό μπορεί να προστίθεται υλικό ή να ενημερώνονται τα ressources που σου παρέχω εδώ. Καλό είναι, λοιπόν, να την αποθηκεύσεις ως σελιδοδείκτη στον browser σου και να την επισκέπτεσαι που και που.

Να θυμάσαι πως χρειάζεται να δώσεις στον εαυτό σου τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται για να αρχίσουν να εδραιώνονται τόσο οι αλλαγές στο mindset σου, όσο και οι νέες συμεριφορές που θα υιοθετήσεις με τον καιρό.

Θα πρότεινα επίσης να γραφτείς στο Growth Academy, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, για να βρεις εκεί την υποστήριξη που χρειάζεσαι στις προσπάθειές σου.

Πρόκειται για ένα community ανθρώπων που έχουν ως προτεραιότητα την αυτογνωσία και την προσωπική τους ανάπτυξη, μέσα από δοκιμασένα εργαλεία και ουσιαστική δράση. Το να ανήκεις σε μια τέτοια κοινότητα μπορεί από μόνο του να λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής για τη ζωή που θέλεις να δημιουργήσεις, καθώς σου θυμίζει πως δεν είσαι μόνος/η και σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς με ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσύ!

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου

τώρα από εδώ:

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου τώρα από εδώ:

GROWTH ACADEMY: Η κοινότητά μας

Μπορείς. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα εδώ και η κοινότητά μας έχει φτιαχτεί για να σε υποστηρίξει. Μπορεί να γραφτείς εντελώς δωρεάν και να γίνεις μέρος ενός community από ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσύ και έχουν την προσωπική τους ανάπτυξη ως προτεραιότητα.

Προτεινόμενα επεισόδια

Προτεινόμενα επεισόδια