Τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι με χιλιάδες ανθρώπους εργαλεία, τεχνικές και υλικό που σε βοηθούν να σκεφτείς και να ζήσεις διαφορετικά. Ίσως ακόμα και να αλλάξεις τη ζωή σου. Να θυμάσαι: Υπάρχει καλύτερος τρόπος. Πάντα υπάρχει.

Πάμε να βρούμε τον δικό σου!

Δουλεύουμε μαζί για να πετύχεις τους στόχους σου.

Δουλεύουμε μαζί για να γίνεις

η καλύτερη και πιο ευτυχισμένη σου εκδοχή.

Η προσωπική εξέλιξη δεν είναι απλή υπόθεση.

Μπορεί να αισθάνεσαι συχνά χαμένος ή χαμένη – σαν να μην ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα ή έστω η κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις…

Άλλες φορές μπορεί να ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα, αλλά να δυσκολεύεσαι να αναλάβεις δράση για να το πετύχεις…

Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις και δεν είσαι μόνος/η. Υπάρχουν πολλοί ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που έχουν την ίδια ανάγκη για καθοδήγηση και υποστήριξη.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις με ποιους τρόπους μπορούμε να δουλέψουμε μαζί και να δημιουργήσεις τη ζωή όπως τη θέλεις.

Ο στόχος μας θα είναι ένας: να μάθεις να εφαρμόζεις πολύτιμα mental models, να ξεκαθαρίσει η σκέψη σου και να σε βοηθήσω να κάνεις ένα σημαντικό και μεγάλο βήμα για την εξέλιξή σου.

Θα δουλέψουμε τα απαραίτητα νοητικά μοντέλα και τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις, να αποκτήσεις διαύγεια και να περάσεις στο επόμενο επίπεδο στην εργασία και τη ζωή.

Αυτά τα νοητικά μοντέλα θα τα πάρεις έπειτα μαζί σου για να μπορέσεις να τα εφαρμόσεις και σε άλλους τομείς, ώστε να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ακόμα και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνεδριών μας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επικεντρωθούμε:

Στο τι πραγματικά θέλεις να πετύχεις

Πολλές φορές χανόμαστε μέσα στα πρέπει και τα θέλω των άλλων, και δε βλέπουμε ξεκάθαρα τι θέλουμε εμείς. Θα κοιτάξουμε αρκετά αναλυτικά τι συμβαίνει στη δική σου ζωή, και θα θέσεις εσύ τον στόχο που θέλεις πραγματικά να πετύχεις.

Στο πώς θα πετύχεις τον δικό σου στόχο

Υπάρχουν συγκεκριμένες πρακτικές και τεχνικές για να σιγουρευτείς ότι θα πετύχεις τον στόχο σου. Θα τις αναλύσουμε και θα εφαρμόσουμε τις κατάλληλες στη δική σου περίπτωση. Ταυτόχρονα, θα μπορέσω να σου δώση και πολλές πρακτικές συμβουλές απευθείας πάνω στον στόχο σου, μέσα από την εμπειρία μου και αυτή των μαθητών μου.

Στα πιστεύω που σε κρατάνε πίσω

Ο λόγος που δυσκολευόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας είναι η εσωτερική μας σύγκρουση, και όχι εξωτερικοί λόγοι και εμπόδια. Γι’ αυτό και θα δώσουμε πολλή έμφαση στο να εντοπίσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα αίτια αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης.

Στα 3 πράγματα που μπορείς να ελέγξεις

Τις σκέψεις σου, τις πράξεις σου, και τα συναισθήματα σου. Αυτά αποτελούν τη ζώνη ελέγχου σου, τα κομμάτια της ζωής σου που ορίζουν όλα τα υπόλοιπα. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής θα μάθεις να εφαρμόζεις τα κατάλληλα mental models, ώστε να αρχίσεις να εστιάζεις σε όσα μπορείς να ελέγξεις και να έχεις εκθετική ανάπτυξη στη ζωή σου.

0
Μαθητές
0
Ώρες συμβουλευτικής
0
Ακροατές

Με δικά σας λόγια:

Εάν είσαι έτοιμος/η να κάνεις το βήμα, έχεις δύο επιλογές:

Ατομικό Coaching

Μπορείς να επιλέξεις να δουλέψεις μαζί μου στα πλαίσια ατομικής συμβουλευτικής. Αυτός είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, καθώς εστιάζουμε 100% σε σένα και την εξέλιξή σου, μέσα από τα εργαλεία που εσύ χρειάζεσαι κάθε φορά, για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Mastermind Group

Μπορείς να επιλέξεις το να μπεις σε ένα Mastermind Group. Έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος μιας ομάδας ανθρώπων με παρόμοιες ανάγκες και προβληματισμούς. Ανθρώπους που θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να αποκτήσει η ζωή τους σκοπό και πυξίδα.

Ανακάλυψε πώς λειτουργούν:

Πώς λειτουργεί το Ατομικό Coaching;

Το ατομικό coaching πραγματοποιείται σε ένα πακέτο των 6 συνεδριών. Οι συναντήσεις μας γίνονται σε εβδομαδιαία βάση μέσω Zoom, σε ημέρα και ώρα που ορίζονται από κοινού, και διαρκούν 60’.

Κατά τη διαδικασία, θέτουμε μαζί έναν στόχο και δουλεύουμε με βάση αυτόν, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου. Δεδομένου ότι έχεις το 100% της προσοχής μου, έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε απόλυτα στις ανάγκες και τα θέλω σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής για την εξέλιξή σου.

Μεταξύ συνεδριών έχεις να δουλέψεις πάνω σε συγκεκριμένες ασκήσεις, τεχνικές και mental models που δίνονται με βάση τον στόχο και τις ανάγκες σου.

Αντίστοιχα, στη συνάντησή μας βλέπουμε την πρόοδο/εξέλιξή σου και λαμβάνεις ανατροφοδότηση, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τη διαδικασία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πρόκειται για μια διαδικασία που έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής δεκάδες ανθρώπους να ξεκαθαρίσουν τα θέλω τους, να αναγνωρίσουν σημαντικά τυφλά σημεία, και να περάσουν στη δράση. Την κατάλληλη δράση που δίχως καθοδήγηση θα χρειάζονταν χρόνια και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για να εντοπίσουν.

Το ίδιο μπορώ να κάνω και για σένα, εστιάζοντας 100% στις δικές σου ανάγκες.

Ας δούμε τι σου παρέχει η κάθε επιλογή συνοπτικά:

Mastermind Group
  • 6 ομαδικές εβδομαδιαίες συνεδρίες διάρκειας 90’
  • 2 hot seats κατά τη διάρκεια του προγράμματος
  • Εφαρμογή mental models που μπορούν να οδηγήσουν σε 10x ανάπτυξη
  • Καθοδήγηση από εμένα σε συνδυασμό με το ομαδικό feedback για εκθετική επίγνωση/βελτίωση
  • Αξιοποίηση της δυναμικής της ομάδας που μπορεί να λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής για τη ζωή σου
  • Συμμετοχή σε κρυφή ομαδική συνομιλία με τα υπόλοιπα μέλη - Accountability, networking και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας
  • Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για το επόμενο Mastermind Group

Αφού κάνεις την επιλογή σου θα λάβεις ενημέρωση για τα επόμενα βήματα μέσω email.

Σημείωσε ότι οι διαθέσιμες θέσεις τόσο για το ατομικό πρόγραμμα όσο και για το mastermind group είναι περιορισμένες. Στην περίπτωση που έχουν κλείσει όλες, έχεις τη δυνατότητα να μπεις σε λίστα αναμονής για να πάρεις προτεραιότητα μόλις ανοίξουν οι επόμενες.

Τέλος, θα χρειαστεί να απαντήσεις ένα ερωτηματολόγιο ώστε να σε γνωρίσω πριν την έναρξη του προγράμματος και να μπορέσω να καταλάβω τις ανάγκες σου εκ των προτέρων. Παρακαλώ διάβασε όλες τις οδηγίες πριν ολοκληρώσεις την εγγραφή σου.