Ποια είναι τα πέντε βασικά tips για να μάθεις εύκολα μια ξένη γλώσσα;

Θα εκπλαγείς ευχάριστα όταν ανακαλύψεις πόσο απλό είναι στην πραγματικότητα το να μάθεις ξένες γλώσσες. Η μόνη προϋπόθεση είναι να το κάνεις με τον σωστό τρόπο.

Οι ξένες γλώσσες είναι μια απαραίτητη δεξιότητα στον 21ο αιώνα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να μάθουν.
Το πρόβλημα δεν είναι η ελλειπής προσπάθεια και θέληση, αλλά ο τρόπος. Μαθαίνουμε γλώσσες με τελείως διαφορετική προσέγγιση από εκείνη που θα επέλεγε το ίδιο το μυαλό…
Στον οδηγό που θα λάβεις εδώ θα βρεις πέντε σημαντικές συμβουλές για να ξεκινήσεις την προσπάθειά σου με την κατάλληλη προσέγγιση.
Δεν είναι οι άπειρες ώρες μελέτης και οι αμέτρητες ασκήσεις γραμματικής η απάντηση. Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ για να αποκτήσεις άμεσα πρόσβαση στον δωρεάν mini οδηγό:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 

Σε περίπτωση που δε δεις μέσα στα επόμενα λεπτά τον οδηγό στα εισερχόμενά σου, έλεγξε τον φάκελο ανεπιθύμητων.

* indicates required

About me

Φύλλις Γαβριηλίδου

Σύμβουλος Μνήμης & ειδικόσ Meta-Μάθησησ | συγγραφεασ

Η σημαντικότερη δεξιότητα που χρειάζεσαι είναι εκείνη της Meta-Μάθησης γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα θελήσεις και να γίνεις αστέρι σε ό,τι αποφασίσεις! Στόχος μου είναι να δώσω στους μαθητές μου όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δουν μια μέρα τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται! Meta-Μάθηση είναι με απλά λόγια η δεξιότητα του “μαθαίνω πώς να μαθαίνω” και περιλαμβάνει τόσο το κομμάτι της πραγματικά αποτελεσματικής μάθησης όσο και εκείνο της απομνημόνευσης και της παραγωγικότητας. Φαντάσου να μπορούσες να μάθεις οτιδήποτε στο ένα τρίτο του χρόνου που χρειάζεσαι ως τώρα… Αυτό ακριβώς ξεκινάς να μαθαίνεις εδώ!

 

Είμαι Σύμβουλος Μνήμης και Ειδικός Meta-Μάθησης και αποστολή μου είναι το να βοηθώ ανθρώπους να είναι άκρως παραγωγικοί και να μαθαίνουν έως και στο ένα τρίτο του χρόνου, ακόμα κι αν νωρίτερα πίστευαν πως δε θα μπορούσαν με τίποτα να τα καταφέρουν και να πάρουν τους βαθμούς ή τη δουλειά που ονειρεύονταν. 

 

Κάθε μέρα μαθαίνω για τις μικρές νίκες των μαθητών μου και γιορτάζω μαζί τους την επιτυχία. Χαίρομαι που γίνεσαι κι εσύ κομμάτι της παρέας και ανυπομονώ να γιορτάσουμε μαζί κάθε καινούργια σου κατάκτηση.