Ο κόσμος δε σου χρωστάει. Δε δικαιούσαι ιδιαίτερης μεταχείρισης επειδή απλά υπάρχεις.

Είσαι μοναδικός, κανείς δεν πρόκειται να εναντιωθεί σε αυτό (εκτός από σένα τον ίδιο, ίσως), αυτό όμως από μόνο του δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Τι σημαίνει συνέπεια για σένα;

Θα σου πω τι σημαίνει για μένα.

Σημαίνει να είμαι εκεί, να κρατώ τον λόγο μου και να κάνω περισσότερα από όσα μου ζητάνε. Σημαίνει να δίνω δίχως να περιμένω ανταλλάγματα, έτσι απλά, επειδή μπορώ και θέλω. Σημαίνει το να θυμάμαι όσα μου εμπιστεύτηκαν και να ανταποδίδω την εμπιστοσύνη. Σημαίνει να ακούω και να βρίσκω πάντα χρόνο για όποιον έχει ανάγκη να μιλήσει.

Αν θέλεις να σε θυμούνται, να θυμάσαι. Αν θέλεις να σε εμπιστεύονται, εμπιστεύσου. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις, βοήθα.

Σε έναν κόσμο που ο καθένας λειτουργεί μόνο για την πάρτη του, κάνε τη διαφορά και γίνε εκείνο που κανένας δεν τολμάει να είναι.

Ναι, υπάρχουν εκείνοι που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν. Σίγουρα γνωρίζεις ήδη αρκετούς. Υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να πείσουν εαυτόν πως τους αξίζει το καλύτερο πριν καν δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, πριν καν προσπαθήσουν έστω να το κάνουν.

Στον αντίποδα έχε στο νου σου πως προσελκύεις πάντα εκείνους που σκέφτονται σαν εσένα.

Τι λες; Αξίζει να ρισκάρεις;

Θέλεις περισσότερα πολύτιμα εργαλεία για την εξέλιξή σου;

Κάνε την εγγραφή σου τώρα και γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του newsletter μου Φυλλισοφίες. Σε περιμένει κάθε Παρασκευή υλικό που θα σε κάνει να σκεφτείς, να προβληματιστείς, ακόμα και να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις τη ζωή σου.

Είναι δωρεάν και τα στοιχεία σου είναι ασφαλή μαζί μου. Α! Και δε σπαμάρω ποτέ. Υπόσχεση.