“Αν θέλεις να είσαι συγγραφέας, γράψε. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.”

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σοφό και πιο απλό από αυτό. Κι όμως, φαντάζει δυσκολότερο από όλα. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, κάντο. Όσα λες στον εαυτό σου για να δικαιολογήσεις αυτό που δεν κάνεις είναι οι αντιστάσεις του Εγώ σου, εκείνου που φοβάται την αποτυχία και την κατακραυγή.

Εκείνο που θέλεις είναι εκεί και σου μιλάει. Είναι ο ψίθυρος που ακούς κάπου βαθιά μέσα στο μυαλό σου. Κάποιες φορές είναι ένα χάδι που προσπαθεί να σε παροτρύνει. Άλλες φορές μια δυσαρέσκεια με τα πάντα στη ζωή.

Είναι χειρότερο το να μην κάνεις τελικά εκείνο που πραγματικά σου λέει η καρδιά σου. Χειρότερο και πιο επίπονο από ό,τι άλλο κάνεις.

Ο πιο απλός τρόπος είναι αυτός: ξεκίνα. Ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Ξεκίνα. Είναι το πιο δύσκολο από όλα, μα θα δεις πως είναι αρκετό.


Αν όσα διάβασες μίλησαν στην καρδιά σου, μοιράσου το άρθρο με κάποιον που αγαπάς και κάνε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνεις καθετί καινούργιο απευθείας στο email σου! 😉

[wpforms id=”2527″] [ABTM id=2176]

Θέλεις περισσότερα πολύτιμα εργαλεία για την εξέλιξή σου;

Κάνε την εγγραφή σου τώρα και γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του newsletter μου Φυλλισοφίες. Σε περιμένει κάθε Παρασκευή υλικό που θα σε κάνει να σκεφτείς, να προβληματιστείς, ακόμα και να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις τη ζωή σου.

Είναι δωρεάν και τα στοιχεία σου είναι ασφαλή μαζί μου. Α! Και δε σπαμάρω ποτέ. Υπόσχεση.