Νοημοσύνη, Δημιουργικότητα και Ταλέντο – με την Ψυχολόγο Καλλιόπη Εμμανουηλίδου

Η Καλλιόπη Εμμανουηλίδου είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακά στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Έρευνα και με διδακτορικό με θέμα τη νοημοσύνη, τη χαρισματικότητα και το ταλέντο. Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος γενικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής διαταραχών πρόσληψης τροφής, διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εργάζεται ως ψυχολόγος, συγγραφέας, μεταφράστρια και επιμορφώτρια στη Θεσσαλονίκη. Έχει γράψει έξι βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και θα μάθεις περισσότερα για εκείνη στις σημειώσεις της εκπομπής. Εγώ θα σου πω πως είναι ένα από τα πιο δημιουργικά άτομα που γνωρίζω και μητέρα μιας υπέροχης κόρης που δε σταματά ποτέ να της υπενθυμίζει να παραμένει παιδί.

Περισσότερα για την Καλλιόπη θα βρεις εδώ:

Psycho-Logos (Αναλυτικό βιογραφικό και blog)

Βιβλία:

 

 

Μπορείς να ακούσεις τη συνέντευξη εδώ ή όπου υπάρχουν podcasts αναζητώντας απλά την εκπομπή με τον τίτλο PhyllisophiesΤο post «Νοημοσύνη, Δημιουργικότητα και Ταλέντο» με την ψυχολόγο Καλλιόπη Εμμανουλίδου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη σελίδα Φάε τη σοκολάτα σου και στο podcast Phyllisophies.

Phyllis Gabriel

Blogger. Podcaster. Συγγραφέας. Γράφω, διαβάζω, μαθαίνω καινούρια πράγματα σε κάθε ευκαιρία. Αρχή και τέλος όσων κάνω η Δημιουργικότητα σε κάθε της έκφανση. Πιστεύω πως η Δημιουργικότητα είναι το μονοπάτι προς την εκπλήρωση και την ευτυχία για τον καθένα και στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις το εσωτερικό σου παιδί.

Please follow and like us:
Πολύ λίγοι κάνουν κλικ εδώ...

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Βρήκες κάτι καλό; Μοιράσου το!