Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Υπάρχουν πάντα εκείνοι που σε τραβούν προς τα πίσω και υπάρχουν κι εκείνοι που σε βοηθούν να εξελιχθείς.

Όταν είσαι μέσα στην κατάσταση συνήθως δε μπορείς να αντιληφθείς ποιος είναι ποιος. Παίρνει χρόνο και χρειάζεται προσπάθεια. Δεν είναι πάντα εύκολο να το παραδεχτείς.

Υπάρχει τρόπος να τους εντοπίσεις. Είναι εκείνοι που δε θα σου πουν μπράβο ή που το μπράβο τους θα φαίνεται φτιαχτό. Είναι εκείνοι που ό,τι κι αν κάνεις, ό,τι κι αν πεις, θα συνεχίσουν να λεν αυτά που ξέρουν κι όσο κι αν προσπαθείς να βοηθήσεις, δε μπορείς.

Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τον ίδιο ρυθμό. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα μένουμε για χρόνια ολόκληρα στο ίδιο σημείο. Φυσική τάση και ανάγκη του ανθρώπου είναι να εξελίσσεται κι αρχή και τέλος των πάντων είναι η νοοτροπία.

Είναι λοιπόν εκείνοι που σε τραβούν προς τα πίσω και άλλοι που σε βοηθούν να εξελιχθείς. Το λέμε αυτό, το συζητάμε, αλλά πολλές φορές ξεχνάμε να αναρωτηθούμε σε ποια κατηγορία ανήκουμε εμείς. 

Phyllis Gabriel

Blogger. Podcaster. Συγγραφέας. Γράφω, διαβάζω, μαθαίνω καινούρια πράγματα σε κάθε ευκαιρία. Αρχή και τέλος όσων κάνω η Δημιουργικότητα σε κάθε της έκφανση. Πιστεύω πως η Δημιουργικότητα είναι το μονοπάτι προς την εκπλήρωση και την ευτυχία για τον καθένα και στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις το εσωτερικό σου παιδί.

Please follow and like us:
Πολύ λίγοι κάνουν κλικ εδώ...

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Βρήκες κάτι καλό; Μοιράσου το!