Ουκ εν τω πολλώ το ευ

Ανησυχείς. Αγχώνεσαι. Χάνεις τον ύπνο σου.

Δεν έχεις την επίδραση που θα ήθελες. Το προϊόν σου δεν πουλάει όπως υπολόγιζες. Η εταιρεία σου δεν έχει ακόμα αρκετή πελατεία. Το blog σου δεν έχει αρκετούς αναγνώστες.

Κοιτάς τριγύρω, ψάχνεις να δεις τι κάνουν οι υπόλοιποι, αναζητάς γρήγορες λύσεις. Τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετό, πάντα συγκρίνεις και συγκρίνεσαι.

Η ουσία όμως δε βρίσκεται στους αριθμούς, αλλά στην αξία του πράγματος.

Προσθέτεις αξία; Δίνεις πράγματα που οι άλλοι δε μπορούν να δώσουν; Σκέφτεσαι πώς θα κάνεις τη διαφορά; Πώς θα βρεις λύσεις για εκείνους που σε εμπιστεύονται;

Δε χρειάζεσαι τους πολλούς που απλά φαίνονται. Χρειάζεσαι τους λίγους που εκτιμούν αυτό που έχεις να προσφέρεις. Εκείνοι είναι που θα σε στηρίξουν και θα είναι εκεί ακόμα κι όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα σου γυρίσει την πλάτη. Θα σε στηρίξουν επειδή τους στήριξες κι επειδή κάποια στιγμή αποφάσισες πως οι δικές τους ανάγκες είναι για σένα προτεραιότητα.

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος δε νοιάζεται για αυτό που έχεις να δώσεις.

Η αλήθεια είναι πως θα αρχίσει να νοιάζεται μόνο όταν νοιαστείς πρώτος εσύ.

Phyllis Gabriel

Blogger. Podcaster. Συγγραφέας. Γράφω, διαβάζω, μαθαίνω καινούρια πράγματα σε κάθε ευκαιρία. Αρχή και τέλος όσων κάνω η Δημιουργικότητα σε κάθε της έκφανση. Πιστεύω πως η Δημιουργικότητα είναι το μονοπάτι προς την εκπλήρωση και την ευτυχία για τον καθένα και στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις το εσωτερικό σου παιδί.

Please follow and like us:
Πολύ λίγοι κάνουν κλικ εδώ...

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Βρήκες κάτι καλό; Μοιράσου το!